Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο Λαός μας σήμερα είπε σε όλη την Ελλάδα το δικό του ΟΧΙ

Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας

 Ο Λαός μας σήμερα είπε σε όλη την Ελλάδα το δικό του ΟΧΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο χαιρετίζει και στηρίζει όλους τους αγωνιζόμενους Έλληνες που σήμερα έδωσαν ΤΟ νόημα στον γιορτασμό της εθνικής μας γιορτής.
Η αγανάκτηση και η οργή του εργαζόμενου ξεχειλίζει όταν βλέπει τους κόπους δεκαετιών να διαλύονται, την πατρίδα μας να ξεπουλιέται και τους μειοδότες που έφεραν την κατάσταση εδώ, να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας λέγοντάς μας ότι η λαϊκή αντίδραση συνιστά «εκτροπή».
Ο Λαός μας δεν τρώει το παραμύθι που σερβίρουν οι πουλημένοι και το τσιράκια τους ότι η σύνοδος κορυφής μας «έσωσε» με το «κούρεμα». Δεν μας λένε ότι το χρέος τους που ήταν κάπου 370 δις ευρώ τα έκαναν 270 δις, και φόρτωσαν το λαό μας με νέο δάνειο 110 δις, ποσό που δεν μπαίνει στο παζάρι για το κούρεμα. Δηλαδή απλά. Μας κούρεψαν 100 δις και μας φόρτωσαν 130 δις. Τα δάνεια τους αυτά τα «δένουν» με άλλους όρους, με... άλλες εγγυήσεις… Στο ίδιο πακέτο κουρέματος δεν μπαίνουν ούτε αυτά τα 60 περίπου δις που πήγαν στις τράπεζες, και από τα 200 που μένουν, κουρέψανε τα 100… Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία…
Διαλύουν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας των εργαζομένων επιβάλλοντας μισθούς και συνθήκες εργασίας Κίνας και Πακιστάν, σαρώνουν τις εργασιακές κατακτήσεις και σέρνουν το Λαό μας στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και στην εθνική υποτέλεια.
Χρέη δεκαετιών των τραπεζών και των ιδιωτών τα φόρτωσαν στις πλάτες μας και τα έκαναν κρατικά χρέη, υποθηκεύοντας τον πλούτο και τις παραγωγικές δυνατότητες της Χώρας μας. Ξεδιάντροπα μας λένε ότι θάναι «κατάκτηση» να καταφέρουμε το 2020 να ξαναβρεθούμε στα οικονομικά επίπεδα του 2009. Ας τελειώνουμε με τα παραμύθια. Το Μάιο του 2010 μας δήλωνε η κυβέρνηση ότι το κούρεμα θα ήταν τραγικό για τη Χώρα. Τι έγινε σήμερα και πρόκειται για «νίκη»;
Πολιτικοί ανάξιοι και μοιραίοι που ξεκοκαλίζουν μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο, λένε σε μας να κάνουμε κουράγιο και να σφίξουμε το ζωνάρι. Η δική τους πνευματική χρεοκοπία αποτυπώθηκε στην υλική χρεοκοπία του τόπου. Σε αυτό το γκρεμό δεν θα τους κάνουμε όμως τη χάρη να τους ακολουθήσουμε.
Η Λαϊκή Αντίδραση – Αντίσταση άρχισε. Ο Αγώνας για την απελευθέρωση της Χώρας μας από τους σύγχρονους μειοδότες ξεκίνησε. Καλή Αντίσταση.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος Μαρία Γεωργέα



1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 99 ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

    JOHN STUART MILL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.