Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΗΕΑ

Η εξέγερση και η οργή των εξαθλιωμένων αλλά αξιοπρεπών ανέργων, απλήρωτων συναδέλφων μας (μελών της ΕΠΗΕΑ) στις προκλητικά σημειολογικές ενέργειες του Προεδρείου της ΕΠΗΕΑ.
Χωρίς κοινωνικά κριτήρια και θεσμική διαδικασία το προεδρείο παράτυπα και αντικαταστατικά (προβλέπεται απόφαση Δ.Σ) προβαίνει στην «πρόσληψη» υπαλλήλου γραμματείας και μάλιστα με σύμβαση «ορισμένου» χρόνου, με καταστρατήγηση συμβατικών εργασιακών υποχρεώσεων (αποζημιώσεις, μη συμψηφισμό τριετιών κ.λ.π)….ανοίγοντας πλέον τους ασκούς του αιόλου.
Δημοσιοποιούμε την ιδιωτική συμφωνία (το όνομα είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε έχει έννομο συμφέρον) (διαβάστε εδώ), με ημερομηνία 26/09/2011 και με την από 1/10/2011 θεματολογία της συνεδρίασης του Δ.Σ – που εκ των υστέρων έχει την έγκριση για την πρόσληψη της υπαλλήλου στην ΕΠΗΕΑ (διαβάστε εδώ).
Το συμβάν αυτό δεν θα άξιζε ούτε μια δεκάρα προσοχής στις τραγικές αυτές στιγμές αν δεν συμπύκνωνε την κατάσταση που όλοι μοιραζόμαστε, έχοντας πλέον την τραγική επίγνωση «δικών» μας επιλογών, που εμπιστευτήκαμε τη συγκεκριμένη πλειοψηφία να διαχειριστεί το παρόν και το μέλλον μας.
Μόνο που με αυτήν την συμπύκνωση το μέλλον είναι ήδη παρελθόν, πρέπει επιτέλους συνάδελφοι/σες, να ανατρέψουμε αυτούς τους συσχετισμούς, είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης.

ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

21 σχόλια:

  1. Σαν δε ντρέπονται λιγάκι. Έχουν καταντήσει την ΕΠΗΕΑ μαγαζί τους. Είμαι κι εγώ άνεργη καιρό και αηδιάζω μ' αυτά τα αίσχη του δήθεν σωματείου μας. Μπράβο στους συναδέλφους ανέργους που όταν το αντιλήφθηκαν τους έκραξαν με τις επιστολές τους. Εγώ δεν είχα ιδέα. Και κατά τα άλλα ο Πρόεδρος θα με ενημέρωνε όταν προέκυπτε κάποια θέση... (έτσι τουλάχιστον μου έλεγε και μου ζητούσε διαρκώς το βιογραφικό μου, το οποίο το έστειλα πάνω από 3 φορές, άραγε να το κάνει τι;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσληψη χωρίς καν απόφαση ΔΣ!!! Αυτά δεν γίνονται ούτε στον ΕΔΟΕΑΠ, που τελευταία ειδικά εχει παράδοση στις προσλήψεις ημετέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ &ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ!ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντος συνάδελφοι τέτοιο αριστερό λαμόγιο σαν τόν ΓΚΑΝΑ δέν έχω ξαναδεί.Μπορώ να τον κατατάξω ακόμα και στην κατηγορία της Σπανοπούλου.Κάνει οτι θέλει μέσα στήν ΕΝΩΣΗ μας,απειλοντας ακόμα και τους υπαλλήλους της ΕΝΩΣΗΣ μαςςςςςςςςς.Στήν συγκέντρωση της απεργίας δέν τόλμησε να τοποθετηθεί γιατί θα έτρωγε αυγουλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα χαίρονται για πολύ ακόμη. Η αγανάκτηση ξεχείλησε και τα γιαούρτια έρχονται! Και θα 'ναι και ληγμένα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην ΕΠΗΕΑ επικρατεί κλίμα φόβου και γίνεται μία στοχευμένη προσπάθεια να αντικατασταθούν οι παλιοί συνάδελφοι με "παιδιά" του Προέδρου Γκανά ώστε να είναι εξασφαλισμένη η σιωπή τους για ότι βλέπουν να γίνεται. Το αυτό συμβαίνει και στον ΕΔΟΕΑΠ όπου κάθε μέρα βλέπουμε και νέα πρόσωπα. Σπανοπούλου - Γκανάς έχουν ξεσαλώσει γενικώς και δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα. Μιλάμε για το απόλυτο αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να ντρέπονται είναι πιο βρώμικοι ακόμα και απο τα σκατά.Δέν λέω τίποτα άλλο, αρκεί να ξυπνήσουν όλοι οι συνάδελφοι και να πέσει και καμία καρπαζιά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να αντισταθούμε στην στοχευμένη προσπάθεια του Προέδρου, να αντικαταστήσει τους παλαιούς συναδέλφους μας, με τα δικά του «παιδιά». Μπορείτε να φανταστείτε την ΕΠΗΕΑ, χωρίς την Έυα; Να αντισταθούμε μέχρι να ξεκουμπιστεί ο Γκανάς και να γίνει πρόεδρος ο Πρωτολάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΦΑΛΩΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΗΕΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ) ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΓΚΑΝΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΠΗΕΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ''ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ''ΓΚΑΝΑ!!!ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ!!! ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 3 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΗΣ ΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ .ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Οκ.ΓΚΑΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ.ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΕΠΗΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΕΚΠΤΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΓΚΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΑ.ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ.ΝΑ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ.ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΗΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΗΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΕΑ.ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσα χρόνια εργάζονται αυτά τα άνεργα μέλη μας στον ελεγκτικό μηχανισμό και με ποια διαδικασία προσλήφθηκαν; Είναι και αυτά παιδιά του Γκανά; Πότε έγινε αυτός ο μηχανισμός; Που ήταν ο Πρωτολάτης όταν προσλήφθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΔΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ - ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ - ΟΤΙ Ο ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!! ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚ, ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΒΛΕΠΕ ΜΑΧΑΙΡΑΣ, ΚΥΡΙΤΣΗ, ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΑΚΗΣ). ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΚ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΓΚΑΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΗΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΝΑ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΛΑΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. Ο ΓΚΑΝΑΣ ΑΚΟΥΕΙ Ή ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά αυτοί οι τρεις είναι του Γκανά, οι άλλοι 200 στον ΕΔΟΕΑΠ, ποιανού είναι; Ο Πρωτολάτης γιατί δεν μιλάει και για αυτούς; Την Εύα ποια επιτροπή την προσέλαβε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΗ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ELBERT HUBBARD

    Y.Γ.:ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΡΙΝ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Η ΕΙΤΡΟΠΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΛΑΤΗΣ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ; ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΗΕΑ (ΜΟΝΟ ΑΣΚ) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΈΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ(ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΕΠΗΕΑ ΕΞΕΛΕΞΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ) ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 200 ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΚΑΝΑ - ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ Η ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΕΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ, ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!! ΔΗΛ. ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ; ΚΑΙ ΜΕΜΦΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ; ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.