Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

26(!) απολύσεις εργαζομένων στον Πήγασο και περικοπή μισθών κατά 20%

Οταν ο εργοδότης απολύει, περικόπτει και προχωρά σε καταστρατήγηση κάθε εργασιακού δικαιώματος χωρίς κανείς να τον ενοχλεί τότε επόμενο είναι να αποθρασύνεται ολοένα και περισσότερο. Οταν μάλιστα προηγουμένως έχει φιμώσει (μέσω απολύσεων) κάθε φωνή εναντίον του, τότε το έργο του είναι πιο εύκολο. Ετσι κι ο Μπόμπολας...
Το αφεντικό του Πήγασου προχώρησε λίγο προτού βγει ο μήνας ούτε σε μία ούτε σε δύο αλλά σε 26 απολύσεις!.. Παράλληλα η εργοδοσία επέβαλε και μειώσεις μισθών της τάξης του 20%. Οπως γράφει το greektv-com, από το περιοδικό TV Ζάπινγκ, ιδιοκτησίας Πήγασου-ΔΟΛ, απολύθηκαν 4 εργαζόμενοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 10 που αμείβονταν με μπλόκ παροχής υπηρεσιών. Σε όσους..απέμειναν στο περιοδικό ανακοινώθηκε μείωση μισθών κατά 20%. Η δεύτερη δόση απολύσεων αφορά στο αθλητικό τμήμα, από όπου εκδιώχθηκαν 6 εργαζόμενοι από το Έθνος Σπορ και άλλοι 6 από το Goal.

6 σχόλια:

  1. ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΑΜΕ-ΜΜΕ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΣΤΟ ΔΟΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΠΆΜΕ !!!!!ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΖΗΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΖΗΤΩ Ο ΓΚΑΝΑΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ.ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΠΗΕΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο Δ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ-εκλεγμενοs με τη παραταξη του ΓΚΑΝΑ- ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΤΥΜ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΜΕ!!!ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΤΑΤΖΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ SITE ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

    http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/2011/10/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνάδελφοι να σοβαρευτούμε. Ούτε ΠΑΜΕ, ούτε ΓΚΑΝΑ, ζήτω στα παιδιά του ΔΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.