Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δηλώσεις των υποψηφίων του ΔΙΚΤΥΟΥ στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ

Η ΧΑΡΑ ΠΑΓΚΑΔΑΚΗ
Εξελέγη εκπρόσωπος των Συνταξ/χων.
(Υποψήφια σήμερα για την Εξελεγκτική Επιτροπή ΕΔΟΕΑΠ)
Στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στην ΕΠΗΕΑ στις 15/04/2011 η συνάδελφος Χ. Παγκαδάκη, στηριζόμενη από το «ΔΙΚΤΥΟ», εξελέγη ως μια εκ των δύο εκπρόσωπος των συνταξιούχων μας στο ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΗΕΑ.
Σε δηλώσεις τις στο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ανέφερε:
«…Μέσα από τους πραγματικούς αγώνες χτίζεται καθημερινά η εμπιστοσύνη με τους συναδέλφους μας και έρχεται αργά ή γρήγορα η αναγνώριση μιας έτσι και αλλιώς συλλογικής προσπάθειας συναδέλφων μας, που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω.
Εξάλλου ο καθένας μας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο κρίνεται πάντα από τις επιλογές του, αρκεί αυτές να έχουν αναγωγή σε σταθερές αξίες και οράματα, και όχι σε καιροσκοπικές επιλογές και σημαίες ευκαιρίας μιας χρήσης και σκοπιμότητας. Με το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ να με στηρίζει νοιώθω ότι δεν είμαι μόνη μου και κατ’ επέκταση είμαι δυνατή να υπερασπιστώ την κοινή θέληση δεκάδων συναδέλφων στα ΜΜΕ που απαιτούν διαφάνεια σόλα τα επίπεδα. »
ΟΙ συνυποψήφιες ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
(για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ) με δηλώσεις στο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ανέφεραν:
« Τα βιογραφικά μας και μόνο αφήνουν το στίγμα για το ποιους εκφράζουμε και ποιους εκπροσωπούμε. Είναι και η εγγύηση μιας σοβαρούς αξιοπρεπούς εκπροσώπησης των συναδέλφων μας στο κέντρο λήψης αποφάσεων, που αφορούν την υγεία, την πρόνοια και την επικούρηση.
Μοιραζόμαστε με χιλιάδες συναδέλφους μας την αγωνία για το αύριο…. Ίσως γιατί δεν έχουμε ούτε τα ταξικά αλλά ούτε και τα τυπικά προσόντα για να μας “ αποκαταστήσει επαγγελματικά το Δ.Ν.Τ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.