Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΕΔΟΕΑΠ Γεγονότα τα οποία αποσιωπώνται από τις «διακηρύξεις» του συνδικαλιστικού κατεστημένου στο Κλάδο μας.

Όταν η «συνταγογράφηση της ασπιρίνης» γίνεται προϊόν πελατειακής συναλλαγής , οι όποιες αυταπάτες , που δημιουργούνται από τις εκφυλισμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ή από άλλες διαμεσολαβήσεις , διαλύονται από την ίδια τη ζοφερή πραγματικότητα.
Διακήρυξη συλλογικής σύνθεσης απόψεων – παρατηρήσεων και προτάσεων πολλών συναδέλφων μας στα ΜΜΕ , που παρουσιάζουν οι τρεις υποψήφιες , που προτείνονται και στηρίζονται από το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ.
Για το Δ.Σ:
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Για την Εξελεγκτική : ΧΑΡΑ ΠΑΓΚΑΔΑΚΗ
Συνάδελφοι / σες,
Μία από τις ποιο μαζικές συνελεύσεις των τελευταίων ετών – και αυτό είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα- ήταν η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ (17.05.2011) , η οποία διεξήχθη μέσα σε έντονο κλίμα έντασης και αμφισβήτησης από δεκάδες συναδέλφους μας (ασφαλισμένους – μετόχους), για το έργο της απερχόμενης διοίκησης του Ταμείου μας.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της οποίας απαγγέλθηκαν ευθύνες στην απερχόμενη διοίκηση , για κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον Κλάδο μας.
Με έργα βιτρίνας και πολιτικής «δημοσίων σχέσεων» κατασπατάλησης πόρων , αχρείαστη και άκαιρη αναβάθμιση υποδομών (€1,5 εκατ. για τη βαφή κτηρίων του ΕΔΟΕΑΠ ) την ίδια στιγμή που περικόπτονται επιδόματα και παροχές κοινωνικής πρόνοιας κ.λπ.
Προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες και ποικιλόμορφες άλλες «διευκολύνσεις».
Σε συνθήκες αθέμιτου επηρεασμού των ασφαλισμένων «…με μικρά ευκαιριακά εξατομικευμένα ανταλλάγματα , που αθροιζόμενα …υποθηκεύουν το μέλλον των ασφαλισμένων…» όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού την Τ. Κοντράρου (ΕΣΗΕΑ).
Με έλλειμμα – για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ – που πλησιάζει τα €18,5 εκατ. που συνοδεύτηκε από ένα μπαράζ μειώσεων στο επίπεδο της πρόνοιας και της υγείας.
Μειώσεις που ψηφίστηκαν και από τους 2 εκπροσώπους της ΕΠΗΕΑ στο Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ και εκλέχθηκαν με την στήριξη της ΑΣΚ – μονοπαραταξιακό Προεδρείο της ΕΠΗΕΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.