Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Εφαλτήριο επαγγελματικής αποκατάστασης «συνδικαλιστών» της ΕΠΗΕΑ

στελέχη της πλειοψηφούσας παράταξης του Προεδρείου της ΕΠΗΕΑ – ΑΣΚ – που συνυπογράφουν και τις «διακηρύξεις» τους αναδείχθηκε ο ΕΔΟΕΑΠ , όπως καταγγέλθηκε στη Γ.Σ
Η εκλεγμένη εκπρόσωπος της ΕΠΗΕΑ στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ , Α. Κυρίτση (στέλεχος της παράταξης του Προεδρείου της ΕΠΗΕΑ) από το Νοέμβριο του 2010, προτάθηκε σε συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ , να αναλάβει έμμισθη θέση (υπάλληλος) στον ΕΔΟΕΑΠ, αφού ήδη την είχαν διορίσει στην Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας (που συμμετέχει ο ΕΔΟΕΑΠ) Ο.Α.Τ.Υ.Ε ως Γενική Διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών της.
Διπλοθεσίτης και ένα άλλο εκλεγμένο συνδικαλιστικό στέλεχος της παράταξης του Προεδρείου της ΕΠΗΕΑ, ο Β. Μαχαίρας (βλ. διακήρυξη ΑΣΚ), που προφανώς με διαδικασίες αξιολόγησης, προσελήφθη στο ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ του ΕΔΟΕΑΠ με Διευθυντική σχέση, ενώ παράλληλα και αυτός έχει διορισθεί στην ΟΑΤΥΕ (συνάδελφος της Α. Κυρίτση ) ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου.
Οι πελατειακοί δεσμοί που δείχνουν τα φτηνά τους όρια και εκθέτουν το μονοπαραταξιακό Προεδρείο της ΕΠΗΕΑ , που είναι στελέχη του και στήριξαν την εκλογή τους.
Προσβλητικές συμπεριφορές προς το σώμα της ΕΠΗΕΑ που τους εμπιστεύθηκε την εκπροσώπησή του.
Συνάδελφοι/σες,
Αυτή η αποσπασματική θέαση επιτρέπει μόνο μία αποκρουστική παραμορφωτική εικόνα της πραγματικότητας , με ενοχές και αίσθηση ακρωτηριασμού ενδεχομένως.
Είναι στο χέρι σας να διώξετε από τους καθρέπτες τους Εφιάλτες.
Τετάρτη 25 & Πέμπτη 26 στην ΕΠΗΕΑ…. η αδιαφορία και η απραξία εκλαμβάνεται «εν προκειμένω» ως συνενοχή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.