Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ ΣΚΙΑΝΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αγγέλλει με βαθειά θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Φοίβης-Άννας Σκιάνη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών.
Η δημοσιογραφία χάνει έναν νέο, χαρούμενο και άξιο άνθρωπο, που είχε ακόμα πολλά να προσφέρει, μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην ενημέρωση, τον συνδικαλισμό και τους κοινωνικούς αγώνες.
Παράκληση του συζύγου της Μάνου Αμελίδη, όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της να προσφέρουν δωρεές στο Σύλλογο ΦΛΟΓΑ Σύλλογο γονιών παιδιών με καρκίνο (Αρ. Λογ/σμων ΕΘΝΙΚΗ: 192/480000-10, ALPHA BANK 112-00-2002-011686), (Αιγίου 6-8, Γουδί. Τηλ.: 210-7485000).

Η Φοίβη Σκιάνη γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Ιανουαρίου του 1960 και αφού τελείωσε το Αρσάκειο Αθηνών σπούδασε ναυτιλιακά στο Λονδίνο. Με τη δημοσιογραφία ασχολήθηκε με αφορμή τα Σεμινάρια Δημοσιογραφίας της ΕΣΗΕΑ το 1987. Αμέσως μετά εργάσθηκε στις εφημερίδες«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», «ΟΝΟΜΑ», «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ» και «ΕΞΠΡΕΣ». Από το 1994 έως και σήμερα ήταν διορθώτρια του περιοδικού «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» της ΕΡΤ. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφούσε στην ημερήσια εφημερίδα των Σερρών «ΝΕΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» όπου κρατούσε την εβδομαδιαία πολιτική στήλη «Γράμμα από την Αθήνα», καθώς και κριτική στα media με τίτλο «Τα παρα media της Φοίβης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.