Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ καταδικάζει την απρόκλητη κρατική δολοφονική βία

από τις δυνάμεις καταστολής στη χθεσινή ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων εργαζομένων –ανέργων στο κέντρο της Αθήνας. Γεγονότα σαν τα χθεσινά ,που αποσκοπούν στη τρομοκρατία των αγωνιζόμενων ταξικών κοινωνικών δυνάμεων ,ενάντια στο μνημόνιο ,την τρόικα και τους τοπικούς πολιτικούς εκφραστές τους (κόμματα ,εργοδότες κτλ)απαντώνται με αυτ’οργάνωση της κοινωνικής αυτοάμυνας με όπλο την αλληλεγγύη και την κλιμάκωση του αγώνα μας.
Απών για άλλη μία φορά εκτός από την ΕΣΗΕΑ και το προεδρείο της ΕΠΗΕΑ (ας μη μιλήσουμε για περιφρούρηση της απεργίας αφού η ΕΠΗΕΑ δεν είχε ούτε πανό στη χθεσινή συγκέντρωση).
Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ συμπαραστέκεται ενεργά και στις απεργιακές κινητοποιήσεις πού κήρυξαν οι τεχνικοί του ραδιοφώνου στο ΑΝΤ1 FM διαμαρτυρόμενοι για την απόλυση συνδικαλιστικού εκπροσώπου.
Η εργοδοσία έχει πλέον αποθρασυνθεί .Είναι μονόδρομος η κλιμάκωση του αγώνα μας ,να μην αφήσουμε το παρόν και το μέλλον μας στις ανυπόληπτες συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του κλάδου.
Το ΔΙΚΤΥΟ καλεί εργαζόμενους/νες στα ΜΜΕ να συμμετέχουν στη σημερινή διαδήλωση ενάντια στη κρατική βία και τρομοκρατία ,που θα πραγματοποιηθεί στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ στις 6μμ.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται
Φωτογραφίες από τη διαδήλωση εδώ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.