Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΕΚΤΑΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΔΟΕΑΠ

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ.

Απόλυτη εκλογική επικράτηση της «ομάδας Καπάκου και λοιπούς ».

ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ τον ΕΔΟΕΑΠ καταλαμβάνει και τις 10 διαθέσιμες έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο (1 έδρα: καταλαμβάνει ο εκάστοτε διορισμένος από τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ  εκπρόσωπος τους) επίσης εκλέγει και τα 5 μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ : Διευθυντικά στελέχη οικονομικών υπηρεσιών – μάναντζερ, μεγαλοδημοσιογράφοι- συστημικές τηλεπερσόνες κ.λ.π σε μία μονοφωνική παράκρουση ανορθολογισμού, πλειοψηφικές απολυταρχίες με εκλογικές διαδικασίες άνισων δυνατοτήτων και επιλογών ως μειοψηφία του εκλογικού σώματος, επιχειρούν την εμπέδωση του νέου success story για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Με υψωμένο το δάκτυλο ανακαλύπτουν και στοχοποιούν «τους εχθρούς του νέου ΕΔΟΕΑΠ» στο πρόσωπο δεκάδων συναδέλφων, που τολμούν να εκφράσουν την όποια διαφοροποίηση τους στους μονολόγους τους.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ: Συντριβή της ΑΣΚ ΕΠΗΕΑ

Εκτός  του Διοικητικου΄Συμβουλίου ΕΔΟΕΑΠ ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ Μ.Γκανάς που δεν κατάφερε να εκλεγεί κανείς από την ομάδα του στο νέο Δ.Σ –ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ του ΕΔΟΕΑΠ.

«Φεύγει νύχτα…» ο πρώην πλέον πρόεδρος του Ταμείου Υγείας & Πρόνοιας (ΤΥΠ) και εκτελεστικός Γραμματέας στο Δ.Σ της απερχόμενης διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ.

Αποποιούμενος τίτλους και αξιώματα που διεύρυναν τους συναλλακτικούς του ορίζοντες για την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ στο εφαλτήριο έτοιμος για «πάλης ξεκίνημα-νέους αγώνες» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.