Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Την ανικανότητα των διοικούντων την πληρώνουν οι εργαζόμενοι

Το ψήφισμα της συνέλευσης τστον "Αθήνα 9.84"
"Η διαχειριστική αδυναμία της Διοίκησης του Αθήνα 9,84 επιχειρείται να φορτωθεί στις πλάτες των εργαζομένων του, την ώρα που η δημοτική αρχή, σφυρίζει αδιάφορα λες και ο πρώτος ελεύθερος ραδιοσταθμός της χώρας, δεν είναι κομμάτι του Δήμου Αθηναίων".
Τα παραπανω αναφέρουν σε..
ομόφωνο ψήφισμά τους οι δημοσιογράφοι του δημοτικού ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84» που βρίσκονται αντιμέτωποι με την πρόθεση της Διοίκησης να προβεί σε απολύσεις, περικοπές μισθών, μερική καταβολή δεδουλευμένων και μετατροπές συμβάσεων, λόγω ελλειμματικού προϋπολογισμού...
Η ΕΣΗΕΑ από την πλευρά της δηλώνει ότι θα αγωνιστεί με κάθε τρόπο ώστε να μην εφαρμοστεί η επιχειρούμενη από τη Διοίκηση επιβολή μέτρων κατά των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, καθώς και για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας. Επίσης η Ενωση καλεί τους κατέχοντες διευθυντικές θέσεις να μην αποδεχθούν να υλοποιήσουν την απόφαση της Διοίκησης για απολύσεις, παραμένοντας συνεπείς στο Καταστατικό και τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος της συνέλευσης των εργαζομένων του «Αθήνα 9,84»:

«ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 9,84 
Η διαχειριστική αδυναμία της Διοίκησης του Αθήνα 9,84 επιχειρείται να φορτωθεί στις πλάτες των εργαζομένων του, την ώρα που η δημοτική αρχή, σφυρίζει αδιάφορα λες και ο πρώτος ελεύθερος ραδιοσταθμός της χώρας, δεν είναι κομμάτι του Δήμου Αθηναίων.
Στο «παρά πέντε» όλοι ανακαλύπτουν έκπληκτοι, αυτό που γνώριζαν μήνες πριν, ότι ο προϋπολογισμός του Αθήνα 9,84 έπεσε έξω.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέσουν προ τετελεσμένων τους εργαζόμενους, αποφασίζοντας αιφνιδιαστικά απολύσεις, περικοπές, μερική καταβολή δεδουλευμένων και μετατροπές συμβάσεων, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Εμείς οι εργαζόμενοι του Αθήνα 9,84 καλούμε την διοίκηση της ΔΕΡΑ και τη Δημοτική Αρχή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Τους καλούμε να στηρίξουν στην πράξη και όχι στα λόγια, την εύρυθμη λειτουργία του Αθήνα 9,84.
Εμείς οι εργαζόμενοι του Αθήνα 9,84 δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο να παίζονται διάφορα παιχνίδια στις πλάτες του προσωπικού του σταθμού, που υπό αντίξοες συνθήκες και με συνέπεια δίνει τη μάχη της ενημέρωσης. 
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 9,84»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.