Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ΄ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η πρώτη τακτική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ με το νέο καταστατικό και τη διευρυμένη του σύνθεση γίνεται την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου (ώρα 12, ξενοδοχείο Κάραβελ, λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα). Στη συνέλευση δίδεται πλέον η δυνατότητα συμμετοχής στους εργαζομένους όλων των Μέσων Ενημέρωσης πανελλαδικά, βάσει της νέας δομής του ΕΔΟΕΑΠ (ΦΕΚ 1689 Β΄/15.5.2018΄)
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνουν τις ανακοινώσεις της διοίκησης, το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ΔΣ, την έκθεση των ορκωτών ελεγκτών και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση 2017, την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης 2017, καθώς και την έγκριση προϋπολογισμού 2018. Για την επίτευξη της απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/20 των άμεσων μελών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι
Οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι , άμεσα μέλη του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως σε τέταρτη Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ) Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2 , Αθήνα με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
  1. Ανακοινώσεις της Διοίκησης
  2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Έκθεση Ορκωτών Ελεγκτών για την οικονομική χρήση έτους 2017
  4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική χρήση έτους 2017
  5. Έγκριση των πεπραγμένων του Δ.Σ.
  6. Έγκριση Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσεως 2017
  7. Έγκριση Προϋπολογισμού χρήσεως 2018
Η τρίτη Γενική Συνέλευση ματαιώθηκε λόγω μη υπάρξεως απαρτίας. Για την επίτευξη της απαρτίας στην τέταρτη (τελευταία ) Τακτική Γενική Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του 1/20 των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών.
Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2018 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.