Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Την απείλησαν επειδή διάβαζε Εφημερίδα των Συντακτών!

Πρέπει να έχει ζορίσει πολύ τους ναζί η «Εφημερίδα των Συντακτών» με τις συνεχείς αποκαλύψεις της για τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και τον εγκληματικό της χαρακτήρα καθώς και με τις συνεχείς ανταποκρίσεις της από τη δίκη για την εγκληματική οργάνωση.
Αυτό γράφει ο Δημήτρης Αγγελίδης στο σημερινό φύλλο της ΕφΣυν μεταφέροντας την καταγγελία αναγνώστριας της εφημερίδας:..
Την Πέμπτη 10 Μαΐου, νωρίς το πρωί, μεταξύ 6.30 και 7.00, βρισκόταν στον σταθμό του μετρό στον Αγιο Δημήτριο, στην αποβάθρα με κατεύθυνση την Αθήνα, και κρατούσε την «Εφημερίδα των Συντακτών» για να τη διαβάσει στη διαδρομή προς την εργασία της, όπως κάνει κάθε μέρα.
Καθώς περίμενε τον συρμό, την πλησίασε ένας νεαρός, γύρω στα 27 με 30, φουσκωτός στο σώμα, φανερά ταραγμένος που είδε την εφημερίδα, και άρχισε να βρίζει την αναγνώστριά μας, αποκαλώντας την «παλιοκομμούνι που κρατά την κωλοφυλλάδα».
Συστήθηκε εθνικιστής και είπε πως είναι από τη Λήμνο. Η αναγνώστριά μας δεν πτοήθηκε, παρόλο που υπήρχαν μόνο άλλοι δυο-τρεις επιβάτες στην αποβάθρα εκείνη την ώρα.
«Σήκω φύγε», του είπε και του ξεκαθάρισε πως δεν περνούν οι απειλές. «Την εφημερίδα τη διαβάζω από τότε που βγήκε. Δεν θα έρθει ένας τυχαίος να με τρομάξει. Είμαι 64 χρόνων, έχω ζήσει πολλά. Πέρασαν οι εποχές που έπρεπε να κρύβεις την εφημερίδα αν ήσουν αριστερός. Εχουμε συμβιβαστεί σε πολλά. Η εφημερίδα είναι για μένα συντροφιά και αλήθεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου την κόψουν», λέει στην ΕφΣυν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.