Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Το μεγάλο αφεντικό της Μιχαλακοπούλου θέλει να αποκτήσει το MEGA CHANNEL προσφέροντας στους μεγαλομετόχους το ποσό των 8.000.000,00 ευρώ.

ΥΓ.ΜΠΙΖΝΑ με τα χρήματα(μή καταβολή δεδουλευμενων-επιδομάτων ) των εργαζομένων του ΔΟΛ.
Σε οριακό σημείο βρίσκεται το Mega. Η κάθετη πτώση των διαφημιστικών εσόδων επηρεάζει άμεσα και την πορεία του τηλεοπτικού σταθμού, που έτσι κάλυπτε τις τρέχουσες ανάγκες του, έχοντας σημαντικές δανειακές υποχρεώσεις. Αν το προηγούμενο διάστημα, που υπήρχαν τα έσοδα, η εταιρεία χρειαζόταν 15 εκατ. ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, σήμερα θα χρειαστούν επιπλέον μετρητά για να επανέλθει σε κανονική λειτουργία.
Ο Σταύρος Ψυχάρης στις συζητήσεις που είχε με τους μετόχους πρότεινε να βάλει 8 εκατ. ευρώ και να αποκτήσει την πλειοψηφία και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αλλά οι άλλοι μέτοχοι δεν φαίνεται να συμφωνούν. Σήμερα ήταν προγραμματισμένη άλλη μια συνεδρίαση του ΔΣ όπου ο Σ. Ψυχάρης θα πρότεινε τον Νίκο Πεφάνη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Ο χρόνος γίνεται πιεστικός, για όλους, όμως η προκήρυξη των αδειών ίσως αλλάξει τις ισορροπίες και επαναφέρει άλλες, δεύτερες σκέψεις. Διαφορετική θα είναι η κατάσταση και σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος, που θα μειώσει την αξία του καναλιού και θα επιτρέψει σε κάποιους από τους μετόχους να βάλουν χρήματα στην αύξηση.
Αναδημοσίευση:typologies 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.