Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ο ψυχάρης βάζει 8.000.000,00 στο Mega αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους στο ΔΟΛ.

Ο Σταύρος Ψυχάρης αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των 15 εκατ. ευρώ με 8 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας και το μερίδιο του Πήγασου.
Νέες ανακατατάξεις στο Mega. Ενώ στον ΔΟΛ εδώ και δύο μήνες υπάρχουν καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας, ο Σταύρος Ψυχάρης έπεισε τον Βαρδή Βαρδινογιάννη πως θα βάλει χρήματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και σε αντάλλαγμα όρισε τον στενό του συνεργάτη, που προέρχεται από το «Άργος», οικονομολόγο Νίκο Πεφάνη διευθύνοντα σύμβουλο στον Τηλέτυπο. Παράλληλα, με συναινετικές διαδικασίες, ο Μανώλης Καψής αναλαμβάνει τη θέση του Νίκου Στραβελάκη.
Η απόφαση για τον Νίκο Πεφάνη ελήφθη προ 15 ημερών και επικυρώθηκε στο ΔΣ της περασμένης Τρίτης. Ο Σταύρος Ψυχάρης αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των 15 εκατ. ευρώ με 8 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας και το μερίδιο του Πήγασου. Με τον τρόπο αυτό μπλόκαρε την πρόταση της πλευράς Βαρδινογιάννη να μπουν στην αύξηση οι Αττικές Εκδόσεις και να αναλάβει ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Mega.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ
Έτσι το κανάλι, παραμένει υπό τον έλεγχο της συμμαχίας Στ. Ψυχάρη – Γ. Μπόμπολα, με τον ΔΟΛ να αποκτά προβάδισμα στη λειτουργία του Τηλέτυπου. Όλο αυτό το διάστημα τη λειτουργία του καναλιού είχε αναλάβει ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος του Mega, Θανάσης Ανδρεούλης, μαζί με το μέλος του ΔΣ και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Ηλία Τσίγκα, κυρίως στις επαφές με τις τράπεζες.
Οι αλλαγές ξεκινούν από τις ειδήσεις με ένα συναινετικό διαζύγιο. Ύστερα από 26 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο Mega, ο Νίκος Στραβελάκης αποχωρεί από το κανάλι και τη θέση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης αναλαμβάνει επίσημα τις επόμενες μέρες ο διευθυντής σύνταξης Μανώλης Καψής, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες είχε την ευθύνη του δελτίου. Ο Ν. Στραβελάκης υπέβαλε την παραίτησή του στο ΔΣ που έγινε εντός του Τηλέτυπου δύο ημέρες μετά το δημοψήφισμα. Οι αλλαγές θα συνεχιστούν στον ενημερωτικό τομέα, με την Όλγα Τρέμη να έχει ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Αναδημοσίευση:typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.