Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πολλά αλλά ενδιαφέροντα για τον ΕΔΟΕΑΠ και τα οικονομικά του

Ενημέρωση από τους Γιάννη Αγγέλη και Πόπη Χριστοδουλίδου
Μέχρι τις 10 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις του ΕΔΟΕΑΠ, όπως ενημέρωσε, χτες, το ΔΣ, ο ταμίας του ΔΣ , κ. Τ.Παπαιωάννου.
Επίσης, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του- εμείς, όταν βλέπουμε κάτι θετικό, το λέμε ανοιχτά, όπως κι όταν βλέπουμε τα αρνητικά δεν χαριζόμαστε σε κανένα- με όσα χρήματα εισπράττουμε, να γίνονται πληρωμές.
Οπως, το αγγελιόσημο, που θα λάβουμε από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ από Δευτέρα, πιθανόν και ανέρχεται, κατά πληροφορίες, στα 2.300.000…
Η από τις εισπράξεις από οφειλόμενα από αγγελιόσημο προηγουμένων ετών, που κάνει,έστω και λίγα-λίγα, με πολλή και επίπονη εργασία, το Τμήμα Εσόδων του Οργανισμού,( μπράβο και ευχαριστούμε όλους όσους και όσες εργάζονται εκεί. Εμείς, πάντα λέγαμε, πως, τα παιδιά αυτά δεν τεμπελιάζουν- σε αντίθεση με άλλους , στο ΔΣ- αλλά, τους…εμπόδιζαν να εισπράξουν )…
Οι εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ, υπάλληλοι και γιατροί προσπαθούν και να τους λέμε και ένα ευχαριστώ, συνάδελφοι, για να παίρνουν κουράγιο. Το χρειάζονται.
Καταβάλλονται, λοιπόν χρήματα για οφειλές στα φαρμακεία, στα διαγνωστικά, στα νοσοκομεία- όσα δύναται , ο Οργανισμός.

Αλλά, υπάρχει ροή- όπως επίσης πληρώνονται και οι ασφαλισμένοι για ιατρικές τους δαπάνες.( υπήρξε καθυστέρηση. Εληξε στις 16 Ιουνίου, διαβεβαίωσε, χτες, ο κ. ταμίας).
Είμαστε όσο μπορούμε πιο συνεπείς, παρά την οικονομική κρίση, και αυτό θα συνεχιστεί οπωσδήποτε.( Δεν δίνονται τα εφάπαξ , καιρό τώρα. Εχετε δίκιο να διαμαρτύρεστε. Λίγη υπομονή ακόμα, σας παρακαλούμε, συνάδελφοι)… Να είστε βέβαιοι και βέβαιες ότι και αυτό το θέμα, το παρακολουθούμε, όπως άλλωστε οφείλουμε ως μέλη του ΔΣ.
Βοηθάμε με προτάσεις. ΚΑΙ ας μην καταδέχεται, ο κ. πρόεδρος του ΔΣ, Ευάγγελος Τάτσης να τις βάζει προς ψηφοφορία, όπως την προτασή μας να γίνει επειγόντως, τώρα, έκτακτη σύσκεψη με όλα τα δσ των 4 Ενώσεων…
Η να κλείσουμε όλοι μαζί με τις Ενώσεις και το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ ραντεβού με τους συναρμόδιους υπουργούς,( αμέτρητες φορές το έχει θέσει, το ζήτημα αυτό και επιτακτικά, ο συνάδελφος Κώστας Ντελέζος και το προεδρείο σφυρίζει…αδιάφορα. Το γιατί, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν. Εμείς πάντως, μπορούμε να το …μαντέψουμε). Και να ζητήσαμε από τους υπουργούς και την κυβέρνηση ότι δικαιούμαστε ως Ταμείο, αυτοδιοίκητο και Ταμείο , για το οποίο δεν έχουν δώσει ποτέ δεκάρα τσακιστή κράτος και αφεντικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.