Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Το κλείνει το «μαγαζί» ο Κυριακού;

Εκτός ΑΝΤ1 κι ο Γιάννης Λάτσιος
Μετά και τις δεκάδες απολύσεις στο ειδησεογραφικό - ενημερωτικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, είναι σίγουρο πως ο Θοδωρής Κυριακού αλλάζει ρότα. Ηδη ο ΑΝΤ1 έχει δείξει πως δεν θελει πλεον το ενημερωτικό κομμάτι του καναλιού -όταν όλα τα κανάλια ασχολιόντουσαν με τις δραματικές εξελίξεις στη Βουλή το κανάλι του Αμαρουσιου έδειχε μπαγιάτικες ελληνικές σειρές.
Ο Κυριακού ειναι αποφασισμένος να αλλάξει και το κομμάτι που αφορά στο προγραμμα του σταθμού και προς τουτο και η απόλυση του γενικου διεθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιου. Σχετικά με την (προαναγγελθείσα από καιρό) αποχωρηση Λάτσιου, ο ΑΝΤ1 αναφέρει - οπως όλες οι τυπικές ανακοινώσεις- ότι η ληξη της συνεργασίας τους αποφασίστηκε από κοινού...
Aκολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού:
«Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης.. Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού την λήξη της συνεργασίας τους.
Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων  προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης. Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats , την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της  μυθοπλασίας στο κανάλι.
Ο ΑΝΤ-1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.