Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Προσαγωγές για ρεπορτάζ στη Βάση της Σούδας

Ελεύθεροι δημοσιογράφος και οπερατέρ
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος του Σκάι, Μάριος Διονέλης μαζί με τον εικονολήπτη Νίκο Σαράντο του τηλεοπτικού σταθμού. Οι προσαγωγές του δημοσιογράφου και του εικονολήπτη έγιναν με την αιτιολογία ότι τραβούσαν πλάνα από την Αμερικανική Βάση της Σούδας .
Η προσαγωγή του συνεργείου του ΣΚΑΪ έγινε κατόπιν εντολής της Στρατιωτικής Μονάδας που βρίσκεται στην περιοχή.  Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί  ο τηλεοπτικός σταθμός ενώ την..
υπόθεση χειρίζεται το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το όποιο τηλεοπτικό υλικό από τη Βάση, θα παραδοθεί λέει στις αρχές.
Τελικά και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα Χανίων όπου είχαν οδηγηθεί  στο πλαίσιο της αυτοφώρης διαδικασίας. Ο Μάριος Διονέλλης, όπως γράφει το prismanews, μιλώντας στο ραδιόφωνο Σκάι Κρήτης ανέφερε ότι βρέθηκε στη Σούδα στο πλαίσιο ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις της τοπικής κοινής γνώμης με αφορμή ενδεχόμενη αμερικανική επέμβαση στη Συρία με την αξιοποίηση της βάσης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι κάποιες φορές τα ρεπορτάζ μπορεί να φτάνουν στα όρια ωστόσο οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Κάναμε αυτό που κάνει κάθε τοπικό και αθηναϊκό κανάλι όταν έρχεται για ρεπορτάζ στη Σούδα τόνισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.