Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ανταπόκριση από την παρέμβαση στα γραφεία της Digea

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι η πορεία-παρέμβαση της συνέλευσης εργαζoμένων, φοιτητών και ανέργων στα ΜΜΕ, καθώς και αρκετών αλληλέγγυων στα γραφεία της Digea στο Μαρούσι.
Η προσυγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο σταθμό του προαστιακού "Κηφισίας" και ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία της Digea. Αν και ξεκινήσαμε περίπου 70 άτομα, δεκάδες αλληλέγγυοι περίμεναν κοτά στην Digea ενισχύοντας κατά πολύ την παρουσία μας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν απέναντι από τους διαδηλωτές, περιφρουρώντας για ακόμα μία φορά τα συμφέροντα των καναλαρχών. Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν δυναμικά στο σημείο για αρκετή ώρα, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα μπροστά από το μπλόκο των ΜΑΤ. Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε τη μέρα που ξεκίνησε παράνομα η εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ , που έκανε  την  πρώτη του εμφάνιση στη συχνότητα 48 UHF και 52 της ψηφιακής πλατφόρμας Digea.
Συνθήματα που ακούστηκαν: "Κατειλημμένη ΕΡΤ, αγώνας διαρκείας - χαράσσεται ο δρόμος της ελευθερίας", "Ούτε κρατικές ούτε ιδιωτικές, συχνότητες για όλους ανατρεπτικές" "Η αλληλεγγύη όπλο των εργατών πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών", "Η αυτοοργάνωση των εργατών, θα γίνει ο τάφος των αφεντικών", "Απ' τη Μεσογείων έως τις Σκουριές, ο εχθρός είναι το κράτος και οι καπιταλιστές", "10-100, χιλιάδες απολύσεις, των αφεντικών οι νέες επενδύσεις", "Μίσος ταξικό ξεφτίλες εργοδότες, στην εθνική ανάπτυξη ειμαστε προδότες" κλπ

πηγή: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.