Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ...


Εδώ και μέρες έρχονται σε μας πληροφορίες από πολλές πλευρές για ΣΥΜΦΩΝΙΑ μετεκλογική μεταξύ της Συσπείρωσης, παράταξης προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ  και των  Ενωμένων Δημοσιογράφων, παράταξης που δημιουργήθηκε από εκπροσώπους των τριών κομμάτων που συμμετείχαν στην κυβέρνηση- ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα που στηρίζει όλη του την πολιτική διεκδίκησης της διακυβέρνησης της χώρας σε μία αντιμνημονιακή στάση, ένα κόμμα που εντός και εκτός Βουλής έχει καταγγείλει και καταδικάσει τα μέτρα της τρικομματικής συγκυβέρνησης εναντίον των εργαζόμενων άλλα και στο χώρο του τύπου, δημιουργώντας στον λαό ελπίδες μιας άλλης οπτικής, θα συμπράξει στην ΕΣΗΕΑ με αυτούς που καταγγέλλει!!!

Η παράταξη Ενωμένοι Δημοσιογράφοι κατέβηκε στις εκλογές παραπλανώντας  τον κόσμο ότι πρόκειται για «πρόσωπα φρέσκα, άφθαρτα και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ» όταν οι ιδρυτές της είναι καθαρά κομματικά πρόσωπα, καθόλου φρέσκα και καθόλου άφθαρτα.. Στηρίχθηκε, απροκάλυπτα από μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα και , εξ΄ ίσου  απροκάλυπτα, από τον κομματικό μηχανισμό της Ν. Δημοκρατίας- υποψήφιοι δικοί μας δέχτηκαν απειλές αλλά και … προσφορές για να μας εγκαταλείψουν- και από όσο γνωρίζουμε το ίδιο συνέβη και σε υποψήφιους άλλων παρατάξεων.  

Αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που τους έδωσε τρείς έδρες και ένα μικρό προβάδισμα ψήφων (μόλις 67) έναντι της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, που πήρε επίσης τρείς έδρες, ο κομματικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης βιάστηκε να τους στείλει τα συγχαρητήριά του. Γεγονός πρωτοφανές για τα ήθη της ΕΣΗΕΑ όπου συνήθως συγχαρητήρια στέλνονται μόνο στα νέα συμβούλια μόλις συγκροτηθούν σε σώμα. Άλλα θέλει η π.. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει..


Αναδημοσίευση:maxomenidimosiografia
 Οι εκλεγέντες  της παράταξης "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι"  και η υποψήφια πρόεδρός τους  ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ από τα κομματικά συγχαρητήρια (ούτε, βέβαια, από τις πάσης φύσεων κομματικές παρεμβάσεις στην εκλογική διαδικασία..) ως όφειλαν, αν πράγματι είναι ακκομάτιστοι, όπως ισχυρίζονται …



Ιδού το σχόλιο του κ. Μουρούτη στο Twitter : 
«Ο Τρίμης αποδοκιμάστηκε στην ΕΣΗΕΑ. Θριαμβευτικό αποτέλεσμα για τους πρωτοεμφανιζόμενους Ενωμένους Δημοσιογράφους! Θερμά Συγχαρητήρια»



Και , δειγματοληπτικά, μερικές από τις σχετικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο:



---Συγχαρητήρια  απέστειλε ο Γιώργος Μουρούτης στους Ενωμένους Δημοσιογράφους από την Βιέννη που βρίσκεται συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι αστραπή που πραγματοποιεί. Ο Δ/ντης του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού κ. Γιώργος Μουρούτης αναφέρει σχετικά:
Συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Γιώργο Μουρούτη προς την παράταξη Ενωμένοι Δημοσιογράφοι, η οποία και πρώτευσε στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ.
Για να μην υπάρχουν αυταπάτες, στην περίπτωση που υπήρχαν πριν την κάλπη.

στις 16:54

---«Ο Τρίμης αποδοκιμάστηκε στην ΕΣΗΕΑ. Θριαμβευτικό αποτέλεσμα για τους πρωτοεμφανιζόμενους Ενωμένους Δημοσιογράφους! Θερμά Συγχαρητήρια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μουρούτης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
Πηγή: http://www.skai.gr/news  2:02 AM - 20 Jun 2013

 


---Συγχαρητήρια Μουρούτη στους “Ενωμένους Δημοσιογράφους”


        Ημερομηνία: 20/06/2013 14:00

Συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Γιώργο Μουρούτη προς την “τριμερή” παράταξη “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι”, η οποία και πρώτευσε, με 67 ψήφους διαφορά από τη δεύτερη “Συσπείρωση”, στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ.

 Για να μην υπάρχουν αυταπάτες, στην περίπτωση που υπήρχαν πριν την κάλπη.


 Περιμένουμε και τα ανάλογα σχόλια από τις Ενώσεις των Ιδιοκτητών των ΜΜΕ



http://left.gr/news/sygharitiria-moyroyti-stoys-enomenoys-dimosiografoys



Και για να μην μείνει καμία αμφιβολία στους πραγματικά καλοπροαίρετους θυμίζουμε και παλαιότερη δήλωση του Γ. Μουρούτη  στις Βουλευτικές εκλογές του 2012, όπως σχολιάστηκε τότε από τα ΜΜΕ:

Φωτιά πήρε το twitter μετά την ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Μουρούτη, κατά την οποία έκανε λόγο για «πρώην πράσινα και νυν ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ» που δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους.

Έντονη ήταν η αντίδραση δημοσιογράφων, στο σχόλιο του κ. Μουρούτη για τα παπαγαλάκια. Στη συνέχεια, πάντως, ο αναπληρωτής εκπροσώπος Τύπου της ΝΔ επιτέθηκε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέροντας ότι «πριν τρεις ημέρες ο ελληνικός λαός ψήφισε και αποφάσισε».

Σε ότι αφορά στους ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες, όπως εκφράστηκαν δημόσια με ανακοίνωση της  21 Ιουνίου 2013. Δεν στηρίζουμε μνημονιακές δυνάμεις, την ώρα μάλιστα που διαπράττεται το έγκλημα κατά της ΕΡΤ και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα εγκλήματα στον Δημόσιο τομέα .

Περιμένουμε την καθαρή θέση της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  (ΣΥΡΙΖΑ) στις πληροφορίες και τις φήμες που ακούγονται. Και μακάρι να μην είναι αλήθεια.. Γιατί ότι συμβεί στην ΕΣΗΕΑ θα είναι δείγμα για ότι θα ακολουθήσει γενικότερα.  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 Αναδημοσίευση:maxomenidimosiografia



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.