Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

250 εκατ. ευρώ από τα αποθεματικά για αποζημιώσεις στην ΕΡΤ

Και εκβιασμός Στουρνάρα για το σύνολο των αποζημιώσεων «Oταν θα μπορούμε να μπούμε στην ΕΡΤ και να πάρουμε τα στοιχεία, τότε θα καταβληθεί η συνολική αποζημίωση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας που πρόσθεσε ότι την περασμένη Παρασκευή καταβλήθηκαν δύο μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου, ως πρώτη δόση της συνολικής αποζημίωσης.
Σύμφωνα με διαρροές, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας απελευθέρωσε, λέει, από τα αποθεματικά του προϋπολογισμού στην Τράπεζα της Ελλάδας 250 εκατ. ευρώ για τις αποζημιώσεις στην ΕΡΤ.Σχετικά με το «μαύρο» στην ΕΡΤ ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, με το καινούργιο φροϋδικό look, δήλωσε (στον Σκάι) ότι σε αυτή τη φάση ενημερώνεται και σύντομα θα ξεκινήσει τις.. ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος και προς αυτή την κατεύθυνση θα συναντηθεί και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Ο Καψής δήλωσε ότι η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση «θα βγει στον αέρα» σε περίπου τρεις μήνες.

Υ.Γ: Ο Παντελής Καψής σταμάτησε από σήμερα Τετάρτη να αρθρογραφεί στο ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα ενώ το όνομά του βγήκε και από την «ταυτότητα» της εφημερίδας. Προς το παρόν - και μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση- το άρθρο του Καψή στην τελευταία σελίδα αντικαταστάθηκε από μια ολοσέλιδη διαφήμιση του «Βερόπουλου».

Πηγή:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.