Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

O Πρόεδρος της ΕΠΠΗΤ(Ένωση Προσωπικού Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου-Μέλος της ΠΟΕΠΤΥΜ)Χρήστος Μαϊδης στο πλευρό του: ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ.



Άθλιες «συνδικαλιστικές»μειοψηφίες από τον κλάδο, είχαν συναποφασίσει με την εργοδοσία την συνδικαλιστική μου εξόντωση.
 Συνάδελφοι/ σες
Δεν ξεχνώ, αλλά ούτε και οι εργαζόμενοι/νες στον Περιοδικό &Ηλεκτρονικό τύπο, ότι σε δύσκολες καμπές του αγώνα στον κλάδο και συγκεκριμένα στο προηγούμενο διάστημα όταν μεταξύ άλλων η διοίκηση του ΔΟΛ μέσα σε πογκρόμ απολύσεων, στράφηκε και σε διώξεις συνδικαλιστών (και με απέλυσε), ο μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης στα διοικητικά δικαστήρια (που με δικαίωσαν) ήταν ο εκπρόσωπος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  στην ΕΠΗΕΑ , συνάδελφος  Σταμάτης Πρωτολάτης .

Την ίδια στιγμή που κάποιες «συνδικαλιστικές» μειοψηφίες στον κλάδο είχαν συναποφασίσει με την εργοδοσία του ΔΟΛ την συνδικαλιστική μου εξόντωση, μειοψηφίες που κρύφτηκαν  μέσα από κοινές καταγγελτικές της απόλυσης μου ανακοινώσεις της Διασωματειακής Επιτροπής των συνεργαζομένων Ενώσεων στο κλάδο.
Ο αγώνας δεκάδων συναδέλφων της ΕΠΗΕΑ, που συσπειρώνονται  με το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, μας ενώνει, μας  εμψυχώνει και μας εμπνέει.
Η ανατροπή των συσχετισμών δυνάμεων, στη δεύτερη μεγαλύτερη Ένωση στο κλάδο μας, θα ανοίξει άλλους δρόμους και θα δώσει προοπτική νίκης στους κοινούς μας αγώνες.
Συνάδελφοι/σες, είμαστε κοντά σας και αλληλέγγυοι.



Αθήνα 17 Δεκέμβρη 2012
Συναδελφικά
Ο Πρόεδρος της ΕΠΠΗΤ

Χρήστος Μαίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.