Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εργασιακής Επιτροπής Εκπροσώπων Εργαζομένων ΔΟΛ



Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ καταγγέλλει το νέο κύμα επίθεσης κατά των εργαζομένων από την εργοδοσία. 
 Δεν είναι μόνο η προσπάθεια να απολυθούν δήθεν «εθελοντικά» μια σειρά από συνάδελφοι –με τον εκβιασμό ότι αν δεν φύγετε τώρα, θα εφαρμόσουμε τις νέες μνημονιακές προβλέψεις και θα χάσετε τα τρία τέταρτα ή και περισσότερο της αποζημίωσής σας και θα μειώσουμε και αμοιβές. Είναι επιπλέον και οι απολύτως «καθαρές» απολύσεις που έκανε την Παρασκευή 30/11 η εταιρεία, κυρίως από τα ένθετα του Βήματος, αλλά και από αλλού (γραφείο Θεσσαλονίκης, «Διακοπές») σε συντάκτες, διοικητικούς, τεχνικούς.
Η Γενική μας Συνέλευση ήταν ξεκάθαρη κατά το ότι όλοι οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν τόσο την αφερεγγυότητα των διάφορων κατά καιρούς υποσχέσεων της εργοδοσίας όσο και την ανάγκη και τη διάθεση να απαντηθεί το κύμα απολύσεων με το μόνο όπλο που διαθέτουμε ως εργαζόμενοι, δηλαδή την απεργία.
Παρόλο που η διοίκηση προέβη στην ανάκληση της απόλυσης δύο διοικητικών συναδέλφων, περιμένουμε τα σωματεία μας να διοργανώσουν την κινητοποίηση για την ακύρωση όλων των απολύσεων.
Στηρίζουμε τη διοργάνωση κινητοποίησης της ΣΒΕΟΔ αύριο, Τρίτη, 4/12/2012, στις 9.00, για το συνάδελφό μας, Παναγιώτη Βενέτα, που δυστυχώς τα δικά μας σωματεία του τύπου δεν έχουν εγγράψει ως μέλος.
Ο αγώνας μας θα είναι διαρκής έως ότου σταματήσει η κατηφόρα που ρίχνει όλα τα βάρη στους εργαζόμενους.
Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Η Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ
3/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.