Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στήριξη στο ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ από την 'Α Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη.

Η  Ά  Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και εκπρόσωπος της παράταξης ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ καλεί όλους να στηρίξουν το Δίκτυο για ένα σωματείο αντίστασης και αγώνα στο πλευρό των εργαζόμενων. Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση.
17.12.12
Την ώρα που το ξεθεμελίωμα εργασιακών και γενικότερα κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών, που κατακτήθηκαν με το αίμα πολλών γενεών, είναι ο προφανής στόχος κυβέρνησης, μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και σκοτεινών αντιδημοκρατικών δυνάμεων, οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε τους όποιους πυρήνες αντίστασης και αγώνα. Το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Παρέμβασης της ΕΠΗΕΑ παραμένει συνεχώς, με αδιαπραγμάτευτη συνέπεια, σ΄αυτό τον δρόμο της αντίστασης και του αγώνα στο χώρο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ- διοικητικών, δημοσιογράφων, τεχνικών. Συνάδελφοι, είμαστε κοντά σας, σε κοινούς αγώνες,  προσδοκώντας ότι σ΄ αυτές τις εκλογές η ΕΠΗΕΑ, στα δικά σας χέρια, θα είναι το δυναμικό σωματείο που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι στους δύσκολους καιρούς . Είναι το ίδιο που προσδοκάμε και από την ΕΣΗΕΑ. Καλή επιτυχία.
Νανά Νταουντάκη
Α΄ αντιπρόεδρος ΕΣΗΕΑ
Από την παράταξη ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.