Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Απεργιακό πρόγραμμα στο «Κανάλι 1» του Πειραιά και διάβημα στο ΑΣΕΠ

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η «απόλυση» των έξι τεχνικών, ηχοληπτών και ηλεκτρονικών στο «ΚΑΝΑΛΙ 1» (Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά).Οι έξι εργαζόμενοι, απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες, απομακρύνθηκαν παράνομα κατά τη διάρκεια απεργιακής κινητοποίησης και χωρίς αποζημίωση για την «απόλυση» τους.
Οι ΕΣΗΕΑ και ΕΤΕΡ αφού καταγγέλλουν τις πρωτοφανείς και απαράδεκτες αυτές πρακτικές, πραγματοποιούν κοινό διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ και όλους τους αρμόδιους φορείς για τις πρακτικές και τον απηνή διωγμό των εργαζομένων. Οι Ενώσεις δηλώνουν στη Διοίκηση του σταθμού ότι, μετατρέπουν το πρόγραμμα στο «ΚΑΝΑΛΙ 1» σε απεργιακό από..
τις 6 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως και Παρασκευή) μεταδίδοντας εκπομπές.
Το απεργιακό πρόγραμμα που ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου με την προϋπόθεση ότι, η Διοίκηση του σταθμού θα τηρήσει τα συμφωνημένα: δηλαδή την αποπληρωμή των δεδουλευμένων 2 μηνών σε όλους τους εργαζόμενους μέχρι την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012. Και μέχρι τη Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 θα εξοφληθούν όλα τα υπόλοιπα οφειλόμενα δεδουλευμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.