ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΕΡ: 20ημερες απεργίες στους ραδιοσταθμούς «ORANGE», «LOVE» και «ALPHA 98,9»

Σε 20ήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρά η ΕΤΕΡ στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ORANGE», «LOVE» και «ALPHA 98,9».Οι ανακοινώσεις

Με νέα 20ημερη απεργία στους ραδιοσταθμούς «ORANGE» και «LOVE» απαντάμε στην εργοδοτική αυθαιρεσία
Το Διοικητικό Συμβούλιο αντιδρώντας στην προκλητική στάση της εργοδοσίας των ραδιοσταθμών «ORANGE» και «LOVE», η οποία αρνείται συστηματικά την διαδικασία διαλόγου στον ΟΜΕΔ και απαντώντας στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων αποφάσισε την πραγματοποίηση της προκηρυχθήσας : 20ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 06.00η ώρα της Τετάρτης 5ης Δεκεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα της Τρίτης 25ης Δεκεμβρίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ORANGE» με αιτήματα:
 1.      Την καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών: Μαρτίου 2012 (εξόφληση), Απριλίου 2012, Μαΐου 2012, Ιουνίου 2012, Ιουλίου 2012, Αυγούστου 2012, Σεπτεμβρίου 2012, Οκτωβρίου 2012, και Νοεμβρίου 2012.
2.      Την αποχή από κάθε ενέργεια, κατά παράβαση του Νόμου 1264 του 1982, δημιουργίας εντύπωσης στο ακροατήριο του ραδιοσταθμού ότι οι τεχνικοί δεν απεργούν, με την εκπομπή προγράμματος από σημείο άγνωστο προς ημάς και πάντως διάφορο του studio συγχρόνου εκπομπής του ραδιοσταθμού το οποίο είναι ηχογραφημένο, ενώ παρουσιάζεται ως ζωντανό, με προφανή σκοπό να πλήξει το κύρος της απεργίας μας.
Την ώρα που από το studio συγχρόνου εκπομπής του ραδιοσταθμού εκπέμπεται απεργιακό πρόγραμμα το οποίο δεν φτάνει στα ραδιόφωνα των ακροατών του ραδιοσταθμού λόγω της παρεμβολής από την διοίκηση των δύο ραδιοσταθμών του απεργοσπαστικού προγράμματος με άγνωστο σε μας προσωπικό και σαφώς όχι το τεχνικό προσωπικό του ραδιοσταθμού αφού αυτό απεργεί.
 3.      Την καταβολή στη Ένωσή μας των παρακρατηθησών συνδρομών των μελών μας κατ” εφαρμογή της ΣΣΕ μας ήτοι: από Μάρτιο 2012 μέχρι και Οκτώβριο 2012 (8 μήνες, δώρο Πάσχα, επίδομα αδείας) 720 ευρώ.

Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Πολιτεία να επέμβουν δραστικά ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της καθυστέρησης των δεδουλευμένων από την εργοδοσία και να σταματήσει πια να λειτουργεί η Πολιτεία, ως παρατηρητήριο των εργασιακών σχέσεων…

20ημερη απεργία των τεχνικών στον ραδιοσταθμό ALPHA 98,9

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαντώντας στην συνεχιζόμενη άρνηση της διοίκησης του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9 να παραστεί στη διαδικασία Δημοσίου Διαλόγου στον ΟΜΕΔ προχωρά στην πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας: 20ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 06.00η ώρα της Τετάρτης  5ης Δεκεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα της Τρίτης  25ης Δεκεμβρίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA 98,9»  με αιτήματα:

 1.Την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας οι οποίοι απελύθησαν, επειδή δεν δέχθηκαν μειώσεις μισθού με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων κατά παράβαση της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης.
 2. Την καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων.
 3. Την αποχή των διοικούντων τον ALPHA 98,9 από κάθε ενέργεια, κατά παράβαση του Νόμου 1264 του 1982, δημιουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού με την χρησιμοποίηση ενοικιαζόμενων – δανειζόμενων ή με όποια άλλη μορφή ατόμων που δεν έχουν προσληφθεί ως ηχολήπτες στον ραδιοσταθμό, κατά την διάρκεια των απεργιακών μας κινητοποιήσεων καθώς και παρεμπόδισης εισόδου στις κτηριακές εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9 καθώς και εκτέλεσης των καθηκόντων όσων εκτελούν χρέη διατιθέμενου προσωπικού ασφαλείας και για την αντιμετώπιση στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου.
 4.Την παύση του κλίματος τρομοκρατίας και απειλών για απολύσεις προς τους τεχνικούς του ραδιοσταθμού ALPHA 98,9.

Η παραπλάνηση του ακροατηρίου του ραδιοσταθμού «ALPHA 98,9» με την δημιουργία της εντύπωσης ότι δεν απεργούν οι τεχνικοί καθώς η διοίκηση του εν λόγω ραδιοσταθμού παραβαίνει δικαστικές αποφάσεις αρνούμενη την είσοδο των απεργών που εκτελούν χρέη προσωπικού ασφαλείας στον χώρο εκπομπής του στυγχρόνου προγράμματος, όπου είναι και η θέση εκτέλεσης της βάρδιας ασφαλείας και η παρεμπόδιση άσκησης των καθηκόντων τους, συνεχίζεται.

Το υπουργείο εργασίας και το ΣΕΠΕ κωφεύουν προκλητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.