Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ηλεκτρονικό το ημερήσιο «Βήμα»

ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει ...
" ..Συμβαίνει δηλαδή και στην Ελλάδα ό,τι από ετών έγινε σε όλες τις προηγμένες δημοκρατικές χώρες. Εκατομμύρια πολίτες εγκαταλείπουν τις καθημερινές εφημερίδες και ενημερώνονται από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης μέσω του Ιnternet. Στα διάφορα sites του Διαδικτύου βρίσκουν εύκολα, άνετα, χωρίς να μετακινηθούν από το σπίτι ή το γραφείο τους, είτε και μετακινούμενοι με διάφορα μεταφορικά μέσα, όλες τις ειδήσεις και πληροφορίες που χρειάζονται για την πληροφόρησή τους αλλά και για την εργασία τους ή τη διασκέδασή τους.
Εφημερίδες με παράδοση και ιστορία βλέπουν τις κυκλοφορίες τους να καταρρέουν καθώς οι αναγνώστες τους επιζητούν την ενημέρωσή τους μέσα από τους ηλεκτρονικούς διαδόχους των, οι περισσότεροι των οποίων είναι τα sites που αυτές οι ίδιες οι εφημερίδες δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια!.."
Εμείς λέμε ...
Πρέπει τώρα να πάμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά με το κεφάλι ψηλά, σε συνεργασία με τους ζωντανούς συναδέλφους μας, τους νέους, ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας. Οχι υποταγμένοι στη μοίρα του Μνημονίου, φοβισμένοι, άκλαυτοι, μικρόψυχοι και ντροπιασμένοι.
Συνέλευση στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ πραγματοποιούν οι συνάδελφοι από το ΒΗΜΑ, το Σάββατο 27 Νοέμβρη στις 11πμ, για να προγραμματίσουν τις ενέργειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.