Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης Εργαζομένων ΔΟΛ, 12/11/2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ
Ψήφισμα
των εργαζομένων του ομίλου ΔΟΛ
Μετά το μπαράζ μαζικών απολύσεων κατά κύματα από τον Οκτώβρη και τις νέες μαζικές απολύσεις σήμερα, συνεκλήθη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον ΔΟΛ με παρουσία μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΠΗΕΑ και ΕΣΗΕΑ, και αποφάσισε:
1) Ζητάμε την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων, της προηγούμενης και της νέας φουρνιάς, και το σταμάτημα όλων των απολύσεων (στο πλαίσιο των προηγούμενων αποφάσεών μας στις 21/9, 27/9).
2)  Ζητάμε από τα σωματεία μας την κήρυξη στάσεων εργασίας την Τρίτη, 16/11/10, και Τετάρτη, 17/11/10, με αίτημα να πάρει η εργοδοσία πίσω όλες τις απολύσεις. Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, την Τρίτη, 16/11/10, θα πραγματοποιηθεί παράσταση των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και Τετάρτη 17/11/10 θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση στο κτίριο του ΔΟΛ για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
3) Ζητάμε να εφαρμοστεί στον ΔΟΛ η απόφαση του διασωματειακού για απεργία από όλες τις Ενώσεις σε όποια επιχείρηση η εργοδοσία προχωρεί σε απολύσεις.
4) Συμμετέχουμε την Τετάρτη, 17/11/10, στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου με πανό των εργαζομένων του ΔΟΛ.
Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ
Αθήνα 12/11/2010

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/11/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.