Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Διαγραφή του Παναγόπουλου απο την ΕΣΗΕΑ

Αναδημοσίευση από Μαχόμενη Δημοσιογραφία.
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, τη διαγραφή, κατά το καταστατικό, του Χρήστου Παναγόπουλου.
Η απόφαση για τον προκλητικό κύριο Παναγόπουλο ( της ΕΡΤ για την οποία σήμερα βγήκε πόρισμα...και τώρα του ΣΚΑΊ) ελήφθη και μάλιστα άργησε πολύ. Μόνο που κάποιοι πρέπει να ντρέπονται για τη στάση τους.
Έτσι για την ιστορία: Η πρόταση, κατατέθηκε από την αντιπρόεδρο του ΔΣ Νανά Νταουντάκη και την ψήφισαν έξη: Νταουντάκη, Νταβανέλος, Ράμμος, Κουμπιάς, Βιδάλη, Πετραλιά.
Η ΕΠΗΕΑ δεν προκήρυξε καν Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο ΣΚΑΙ.
Ο Τσαλαπάτης έφυγε λίγα λεπτά πριν.
Ο Σόμπολος, η Μαγιάση, ο Βλαβιανός, ο Κυρίτσης, αφού προσπάθησαν να βρουν σωσίβιο, ως συνήθως, σε νομικά τερτίπια, έριξαν λευκό.
Ναι, λευκό. Για το μέλος της ΕΣΗΕΑ που πιέζει, απειλεί, προπηλακίζει εργαζόμενους, που κουρελιάζει τίς ΣΣΕ, που προσβάλλει τα μέλη του ΔΣ, που καταρρακώνει το καταστατικό του Σωματείου, που δεν σέβεται κανέναν και τίποτα μπροστά στο προσωπικό του συμφέρον.
Ακόμη και όταν μπροστά στον Σκάι, κράτησε το συμβούλιο έξω από τις πόρτες, δηλώνοντας «δεν μπορείτε να μπείτε γιατί ο σταθμός είναι…εν λειτουργία» κράτησαν την ίδια στάση του υποτακτικού (αλίμονο τόσα ρουσφέτια τους έχει κάνει για να κερδίσουν τις εκλογές...) και ο κυρ Πάνος κοιτούσε επιτιμητικά άλλο μέλος του συμβουλίου που του μίλησε έντονα.
Προτάσεις για στάση εργασίας έγιναν. Η πρώτη, το πρωί, δεν προχώρησε γιατί όπως είπε αργότερα ο Σόμπολος «δεν συμφωνούσε ο Γκανάς» ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ, μια δεύτερη για το απόγευμα έπεσε κι αυτή στο κενό.
Και άλλη μία πρόταση για εγγραφή όλων των μη μελών του ΣΚΑΙ πήρε τις- γνωστές- πέντε ψήφους και δεν πέρασε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.