Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Στο τέλος θα ακούει ο κόσμος για “δημοσιογράφους”...

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο.

* Σκέψου τώρα δηλαδή να είσαι ηθοποιός ή μουσικός, να ψωμολυσσάς κυριολεκτικά και να σου μοιάζει θησαυρός το πεντάευρο.
Και ξαφνικά να μαθαίνεις ότι μετά από την πρώτη Λίστα Πέτσα και την δεύτερη Λίστα Πέτσα, ετοιμάζεται και τρίτη Λίστα Πέτσα για τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.
Ανεβάζεις γράδα ή δεν ανεβάζεις;.. Τα παίρνεις κρανίο ή δεν τα παίρνεις; Βάζεις φωνή μεγάλη ή δεν βάζεις;
Διαβάστε και σημειώσατε που λέγανε και παλαιά στα ραδιόφωνα, τι ακριβώς είπε ο πρωθυπουργός:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ζήτησα από τον υπουργό Υγείας, τον κ. Κικίλια, να επικοινωνήσει με όλα τα κόμματα, όπως το έχει κάνει ήδη, για να παρουσιάσει την πολιτική μας για τον εμβολιασμό, ώστε σε συνεννόηση με όλα τα κόμματα να δρομολογηθεί μία μεγάλη εκστρατεία επικοινωνίας, να πείσουμε την ελληνική κοινωνία, για την ανάγκη να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας. Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι πτέρυγες θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και δεν θα ακούσουμε πάλι όλα αυτά τα οποία ακούσαμε ότι η επικοινωνία στη μεγαλύτερη κρίση δημόσιας Υγείας είναι χρυσόσκονη για να “εξαγοράσουμε” ως κυβέρνηση την στήριξη των ΜΜΕ».
Έτσι για την ιστορία, υπενθυμίζω ότι ακόμη και για την πρώτη Λίστα Πέτσα είχε ξεσηκωθεί κύμα διαμαρτυρίας (και επιστράφηκαν και λεφτά…), ενώ η δεύτερη δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη, προφανώς γιατί κάποιες μέντες δεν είναι για να καταπίνονται αλλά για να κλάνονται!
Και μου λέτε τώρα εσείς ότι θα έρθει και τρίτη κατά σειράν Λίστα, ενώ ο μισός και βάλε πληθυσμός της χώρας είναι στον κουβά και φως σωτηρίας δεν βλέπει…
Δεν ξέρω αν θα βγάλει καινούργιο σποτάκι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρω αν θα βγάλει το ΚΚΕ, δεν ξέρω αν θα βγάλουν ο Ρουβίκωνας ή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά ξέρω πως αν συνεχιστεί αυτό το μπούκωμα, στο τέλος θα ακούει ο κόσμος για “δημοσιογράφους” και θα ξερνάει απ’ όλες τις μπάντες. Και όχι, δεν θα φταίει ο λαϊκισμός, όπως θα υποστήριζε γνωστός και πεφωτισμένος αρθρογράφος.

- από το newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.