Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

MEGA αλαλούμ στο κανάλι του Μαρινάκη

Τι γράφει το «Εθνος»
«Μπάχαλο» ήταν η έκφραση που χρησιμοποίησε έμπειρο στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς για τα όσα διαδραματίζονται στους διαδρόμους του κτιρίου της Λεωφόρου Συγγρού όπου στεγάζεται και θα βγει στον «αέρα» το νέο Mega.
Τα παραπάνω γράφει  το «Εθνος» (του Ιβάν Σαββίδη) στην ηλεκτρονική του έκδοση επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:..
"Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο ethnos.gr πως οι συνθήκες και η λογική που επικρατούν στο νέο Mega παραπέμπουν σε τηλεοπτικό σταθμό τοπικής εμβέλειας. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον επικεφαλής της ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη να έχει φθάσει πολλές φορές στα όριά του με την ανοργανωσιά που υπάρχει δεν επιβεβαιώνονται από την Συγγρού, αλλά προφανώς εδώ ισχύει το ρητό «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».
Όσον αφορά στο δημοσιογραφικό στελεχιακό δυναμικό του νέου Mega δεν θα έχει καμία σχέση με παλιό. Αφενός λόγω των πολλών αρνήσεων δημοσιογράφων της «Τηλέτυπος» να συμμετάσχουν στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, αφετέρου λόγω των χαμηλών αμοιβών που λέγεται πως προσφέρονται από την Alter Ego."
- ολόκληρο το ρεπορτάζ στο ethnos.gr ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.