Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ETITA: Συνέδριο ΓΣΕΕ-ΜΑΤ


                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι εικόνες που είδαμε όλοι με τις διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από το συνεδριακό χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στο Καβούρι μας θλίβουν και μας προβληματίζουν όλους.Δεν είναι δυνατόν σε ένα συνέδριο που μετέχουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων οι οποίοι έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από τα αντεργατικά μέτρα των τελευταίων χρόνων να φτάνει στο σημείο να προστατεύεται από τις δυνάμεις καταστολής.
 Η πρωτοφανής αυτή αστυνομοκρατία μας δείχνει ότι πλέον έχει χαθεί κάθε επαφή με την εργατική τάξη.  Άλλωστε το σωματείο μας έχει δείξει εδώ και καιρό το αγωνιστικό του πρόσωπο και έχει συνηθίσει να βρίσκει απέναντί του και όχι δίπλα του τις δυνάμεις καταστολής.
 Επίσης, είμαστε υποχρεωμένοι να στηλιτεύσουμε το αστραπιαίο στήσιμο των καλπών του συνεδρίου χωρίς να γίνει καμία συζήτηση και αντιπαράθεση με το πως θα οργανωθεί ο αγώνας των εργαζομένων τη στιγμή που δέχονται νέα επίθεση τα δικαιώματά τους με τον αντιασφαλιστικό νόμο.
 Όπως βέβαια και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όλα όσα καταγγέλλονται για τις δεκάδες νόθους αντιπροσώπους, τους ανθρώπους της εργοδοσίας αλλά και για την απαγόρευση εισόδου κάποιων τηλεοπτικών συνεργείων και την κάλυψη του συνεδρίου από τα κινητά τηλέφωνα των δημοσιογράφων.
 Όλα αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, υποβαθμίζουν ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα και το ευτελίζουν μπροστά στα μάτια όλων.

 Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.