Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση στα ΜΜΕ του Μαρινάκη

Εκανε λόγο για «διαπλοκή με ζημιογόνα μίντια και στρατό δημοσιογράφων»
Εντύπωση προκάλεσε η σφοδρότητα της επίθεσης που εξαπέλυσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στα Μέσα που ελέγχει, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του Σαββάτου για την Προοδευτική Συμμαχία στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στην διαπλοκή είπε αυτολεξεί:..
«Διαπλοκή ως κατάλυση της πολιτικής είναι να σε προωθεί ως υποψήφιο πρωθυπουργό ή να να σε κρατάει ως αρχηγό κόμματος ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης Διαπλοκή είναι να σου πληρώνει τα έξοδα των κομματικών σου γραφείων ή να προωθεί στις πωλήσεις των εφημερίδων σου με κομματικά δικά του sms. Κατάφωρη διαπλοκή, πραγματικός κίνδυνος για το δημοκρατικό μας πολίτευμα, είναι  ο κ Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει θέσει στην υπηρεσία σου, στην υπηρεσία δηλαδή των Μητσοτάκη και Γεννηματά, με δική του αποκλειστικά οικονομική επιβάρυνση και έξοδα, πάνω από 10 ζημιογόνες, το τονίζω ζημιογόνες, επιχειρήσεις ΜΜΕ. Εξι εφημερίδες, τη μοναδική μονοπωλιακή εταιρεία διανομής τύπου, ραδιόφωνο, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Και μέσα από όλα αυτά τα μίντια έχει ένα στρατό από δημοσιογράφους για να δολοφονούν τους πολιτικους χαρακτήρες όσων δεν υποκύπτουν στην διαπλοκή. Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις στον ΔΟΜ...»
Στο τέλος της ομιλίας του  ο Γιάννης Ραγκούσης τόνισε:«Η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής μας συμμαχίας δεν θα συνεπαγέται τη στρατηγική νίκη της Ν.Δ. αλλά της παρασιτικής Ελλάδας και της διαπλοκής. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει φύγετε, θα πει ελάτε στα παρασιτικά συμφέροντα. Ανεξάρτητη πολιτική ή υποδουλωμένη πολιτική είναι το δίλημμα. Τσίπρας ή Μαρινάκης, Δημοκρατία ή Ολιγαρχία είναι το δίλημμα των εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.