Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ανησυχία για περικοπές στο ΕΘΝΟΣ μετά το Πάσχα

Α. Σκυλλάκος: Θα ανταμωνόμαστε...
 «Πέρασαν 15 μέρες από την 1η Απριλίου, όταν ένα ωραίο επαγγελματικό ταξίδι ολοκληρώθηκε. Κρατάω τους ανθρώπους που γνώρισα και εκτίμησα, όσες και όσους τραβήξαμε μαζί κουπί, ονειρευτήκαμε μαζί και καταφέραμε όσα καταφέραμε, για τα οποία ..
είμαι περήφανος και τους ευχαριστώ. Θα ανταμωνόμαστε…»
Τα παραπάνω έγραψε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος στα σόσιαλ μίντια δύο εβδομαδες μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.
Την ίδια ώρα στα γραφεία της εφημερίδας το κλίμα εξακολουθεί να είναι βαρύ καθώς υπάρχει έντονη φημολογία για περικοπές σε προσωπικό, που θα γίνουν όπως λένε  μετά το Πάσχα.
Οπως κυκλοφορεί στους διαδρόμους οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη έχουν ζητήσει συγχώνευση και συρρίκνωση τμημάτων απαιτωντας απο τους νέους διευθυντές να δώσουν λίστα με ονόματα εργαζομένων που θα οδηγηθούν στο λογιστήριο ενώ από το Open αποχώρησε δημοσιογράφος απο την ομάδα του Π. Κουσούλου.

ΥΓ Χρέη αρχισυντάκτη πολιτικού ρεπορτάζ ανέθεσε ο εκδότης Τραϊανός Χατζηδημητρίου σε αρθρογράφο της εφημερίδας που είχε αποχωρήσει για να αναλάβει θέση στο ΑΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.