Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Πρόγραμμα στήριξης «εγκλωβισμένων» εργαζομένων

Εφάπαξ επίδομα έως 1.150 ευρώ σε εν επισχέσει εργαζόμενους Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εξατομικευμένη υποστήριξη εργαζομένων για την προσαρμογή στις αλλαγές του οικονομικού περιβάλλοντος».
Συγκεκριμένα η Ενωση των δημοσιογράφων της Αθήνας (ΕΣΗΕΑ) ενημερώνει ότι..
ξεκίνησε σήμερα, 4 Απριλίου 2019 η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα στήριξης «εγκλωβισμένων» εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.
Ο πρώτος κύκλος της δράσης: «Εξατομικευμένη υποστήριξη εργαζομένων για την προσαρμογή στις αλλαγές του οικονομικού περιβάλλοντος» αφορά εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς και εργαζόμενους που συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν σε τριμερείς συμφιλιωτικές συναντήσεις του Υπουργείου Εργασίας.
Το πρόγραμμα θα καλύψει αρχικά 13.400 ωφελούμενους, οι οποίοι θα λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση σε οριζόντιες δεξιότητες και γνώσεις, καθώς και εφάπαξ επίδομα έως 1.150 ευρώ. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι σε κλάδους με φθίνουσα πορεία, ή σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες (μη καταβολή δεδουλευμένων άνω των 6 μηνών, επίσχεση εργασίας, διαθεσιμότητα).
Οι αιτήσεις για εγγραφή στο μητρώο ωφελουμένων υποβάλλονται από σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου 2019  ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://epiteliki-ergasias.gov.gr/, της Ειδικής Υπηρεσίας Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.