ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

Εκτός 2% ,υπέρ ΕΔΟΕΑΠ, τα ΜΜΕ της περιφέρειας;

Το αίτημα να μην πληρώνουν την εργοδοτική εισφορά του 2% οι επιχειρήσεις ΜΜΕ της περιφέρειας έχει τεθεί, ενώ οι Ενώσεις εκδοτών εφημερίδων έχουν προσφύγει ήδη στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στην εισφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαίρεση πληρωμής του 2% για τα Μέσα της περιφέρειας μπορεί να δοθεί πολύ πιο γρήγορα από την εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ!
Το επιχείρημα είναι ήδη έτοιμο. Τα μέλη των ΤΕΑΣ-ΕΤΑΣ, που είναι παράλληλα και εργοδότες-εκδότες των εφημερίδων, κατάφεραν και έμειναν εκτός ΕΔΟΕΑΠ για την παροχή υπηρεσιών υγείας. Είναι μέλη μόνο για το επικουρικό. Έτσι, αφού το 2% προορίζεται με τον νόμο Πετρόπουλου μόνο για την υγεία, οι εργοδότες των περιφερειακών Μέσων δεν έχουν κανέναν λόγο να πληρώνουν αυτήν την εισφορά!
Η εξαίρεση αυτή θα δημιουργήσει ντόμινο αντιδράσεων. Γιατί το 2% το πληρώνουν ήδη οι δημοτικές επιχειρήσεις ΜΜΕ στην περιφέρεια. Πώς λοιπόν θα γίνει η εξαίρεση στην πληρωμή της εισφοράς; Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογο αίτημα για εξαίρεση από την πληρωμή του 2% έχουν θέσει και τα δημοτικά ραδιόφωνα όλης της χώρας.
Αναδημοσίευση:typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.