Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Περιφερειακός Τύπος - όχι στο 2% για τον ΕΔΟΕΑΠ

Νέα διαμαρτυρία των ιδιοκτητών Περιφερειακού Τύπου προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, με κεντρικό διακύβευμα το 2% υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ.
Σε επιστολή του ΣΗΠΕ αναφέρεται ότι ο Τύπος της Περιφέρειας βρίσκεται πλέον σε ασφυκτικό κλοιό, καθώς οι νέες υποχρεώσεις καταβολής εισφορών υπέρ ΕΔΟΕΑΠ πλήττουν δραματικά την ανταγωνιστικότητα του κλάδου.
Σημειώνει ακόμη ότι ο Περιφερειακός Τύπος βρίσκεται σταθερά σε δύσκολη κατάσταση, όχι μόνο λόγω της κρίσης αλλά και «εξαιτίας των κυβερνητικών μέτρων», όπως η κατάργηση εκπτώσεων, ατελειών, ΕΛΤΑ, δημοσίευσης ισολογισμών κ.λπ. Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, το κόστος του δημοσιογραφικού χαρτιού έχει αυξηθεί κατά 28% και αναμένεται να φθάσει στο 33% μέσα σε αυτόν τον μήνα! Και το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να κινδυνεύουν άμεσα με αφανισμό οι περιφερειακές εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.