ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

H θέση του Μετώπου για την Ανατροπή για το νέο οργανόγραμμα της ΕΡΤ

Με αφορμή το σχέδιο οργανογράμματος που συζητιέται στην ΕΡΤ, η θέση του Μετώπου για την Ανατροπή στην ΠΟΕΣΥ είναι ότι:
– Δεν βασίστηκε σε καμία αξιόπιστη εμπειρία από άλλους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς, και
– Δεν διασφαλίζει ρητά τον αριθμό των θέσεων εργασίας ανά ειδικότητα.
-Πιθανά ανοίγει τον δρόμο σε ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο της ενημέρωσης μέσω του ενιαίου newsroom.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις, όσων θεωρούν ότι θίγονται από το μοίρασμα των θέσεων ευθύνης και εσωτερικής εξουσίας και στενές σχέσεις με την κυβερνητική εξουσία, όχι μόνο δεν μας αφορούν αλλά, ταυτόχρονα, επισημαίνουμε ότι αποτελούν δείγμα της πολιτικής παρακμής, όλων εκείνων, που από εκεί που θα έσκιζαν μνημόνια, τα εφαρμόζουν με ιερή ευλάβεια και …φανατισμό!
Το Μέτωπο για την Ανατροπή, παραμένει στις βασικές κατευθύνσεις του κειμένου «Ποια ΕΡΤ θέλουμε» που, ως γνωστόν, συντάχθηκε μέσα στη διετία του αγώνα, κατά του “Μαύρου” των ΣαμαροΒενιζέλων.
Το κείμενο αυτό, αποτελεί, αφενός άνοιγμα προς τα αγωνιζόμενα τμήματα της κοινωνίας, μακριά από συντεχνιασμούς, δολιχοδρομίες και τακτικισμούς και αφετέρου καταγγελία εναντίον όλων εκείνων, που εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου αντιπαρατίθενται μεταξύ τους, (έχοντας απεμπολήσει από καιρό το κείμενο αρχών και θέσεών μας), με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, τις αβάντες στη νεοναζιστική συμμορία από τις συχνότητες της ΕΡΤ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.