ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Θρίλερ με τον εκδότη Μαρινάκη και τις εκτυπώσεις Αλαφούζου

Ζήτησε προσφορά από ανταγωνιστική εκτυπωτική μονάδα 
Ακριβώς ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, φήμες υποστηρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης της «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΑΕ» Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε προσφορά από αντίπαλη εκτυπωτική μονάδα των «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ» ιδιοκτησίας Θ. Αλαφούζου που τυπώνουν σήμερα τις εφημερίδες, «Τα Νέα», «Το Βήμα» κ.α
Σημειώνεται ότι στην «Καθημερινή», εκτός από τις εφημερίδες και τα υπόλοιπα έντυπα.. του πρώην ΔΟΛ, τυπώνονται – επίσης, οι εφημερίδες «Καρφί» και «Παραπολιτικά».
Στο βαθμό λοιπόν που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και αποχωρήσουν οι εφημερίδες Μαρινάκη από την «Καθημερινή» η απώλεια για την εκτυπωτική εταιρία θα είναι σημαντική!
Ωστόσο, παράγοντες της αγοράς δεν αποκλείουν η συγκεκριμένη κίνηση Μαρινάκη, δηλαδή η αναζήτηση μιας πιο συμφέρουσας οικονομικής πρότασης για την εκτύπωση των εντύπων της «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ» να έχει μόνο διερευνητικό χαρακτήρα και τα κίνητρα της να έχουν άλλο επιχειρηματικό στόχο. Ιδωμεν!
- από το enimerosi24 με τον τίτλο: Φήμες για αποχώρηση Μαρινάκη από τις εκτυπώσεις της «Καθημερινής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.