ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

ΔΟΛ οι απολυμένοι άνεργοι του ΔΟΛ εύχονται χρόνια πολλά


Στον Στ. Ψυχάρη και την οικογένειά του, που κατάφερε να ρίξει στα βράχια την επί δεκαετίες εταιρεία “ναυαρχίδα” του ελληνικού τύπου. 
Προφανώς, όπως ο ίδιος δήλωνε, τα αμπάρια του δικού του πλοίου είναι γεμάτα.
Στους διευθυντάδες, τους συνδικαλιστές και σε όσους τους παρέπειθαν συστηματικά, φροντίζοντας να βολευτούν στην διάδοχο επιχείρηση οι ίδιοι και οι συγγενείς τους.
Στις τράπεζες που φρόντισαν να κάνουν συμβάσεις που μετέτρεψαν το προσωπικό χρέος Ψυχάρη σε χρέος του ΔΟΛ και άγνωστα προηγούμενα δάνεια σε προνομιακές απαιτήσεις και στο τέλος τα κατήγγειλαν και εκποίησαν την εταιρεία.

Στους ειδικούς διαχειριστές της επιχείρησης που φρόντισαν να τους αφήσουν απλήρωτους για τα οφειλόμενα, ενώ τα έσοδα ακόμα αγνοούνται.
Στην ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Β. Μαρινάκη που δεν προσέλαβε το σύνολο του υπόλοιπου προσωπικού πλην δημοσιογράφων (όχι όλων).
Στο Υπουργείο Εργασίας που έκανε απλώς τον διαιτητή.
Στον δικαστή που έκρινε ότι οι εργαζόμενοι είναι δούλοι και πρέπει να εργάζονται απλήρωτοι.
Σε όλους όσους (πολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους, επιχειρηματίες - “επενδυτές”) που μερίμνησαν ώστε να βρεθούν άνεργοι.
Στην διάδοχο εταιρεία του ΔΟΛ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΑΕ) προσλήφθηκαν μόνο δημοσιογράφοι, όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του ΔΟΛ έμειναν άνεργοι. Ενας σημαντικός αριθμός εργαζομένων (άνω των 100) έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη με βάση το ευρωπαϊκό δίκαιο και ζητά την πρόσληψη στην διάδοχο επιχείρηση και την καταβολή των οφειλόμενων.
Οι ίδιοι εργαζόμενοι έχουν στραφεί ατομικά και κατά του Στ. Ψυχάρη.
Τα ομολογιακά δάνεια που σύναψαν οι τράπεζες με τον ΔΟΛ (Στ. Ψυχάρη) έχουν προσβληθεί από εργαζόμενους ως παράνομα με βάση τα πορίσματα της Βουλής και τις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί κατά τραπεζών και Στ. Ψυχάρη.Οι εργαζόμενοι βάλλουν και θα βάλουν κατά των τραπεζών για τα δάνεια και τα προνόμια που δόθηκαν με αυτά στις τράπεζες. Τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι εργαζόμενοι, που έμεναν απλήρωτοι για να πληρώνονται τα θαλασσοδάνεια, είναι πολλά και θα βγουν στην επιφάνεια με την πρόοδο των δικών.
Τα έσοδα του ΔΟΛ θα αναζητηθούν, γιατί αποτελούν χρήματα που προήλθαν από την εργασία τους και δεν εκποιήθηκαν σε κανένα στον πλειστηριασμό.
Για όλα θα υπάρξουν απαντήσεις και διαρκείς αγώνες, μέχρι τότε Καλό Πάσχα από τους άνεργους και απλήρωτους εργαζόμενους ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.