Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Στην ΕΣΗΕΑ ο Δ. Μάρης για το «Έθνος»

Για την τύχη του συγκροτήματος του Έθνους, ενημέρωσαν το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Μάρης και ο Αρτουρ Νταβίντιαν, στέλεχος των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα.
Όπως είπαν στους εκπροσώπους των δημοσιογράφων, το Έθνος και Έθνος της Κυριακής προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν στο τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η Ημερησία δε θα κυκλοφορήσει άμεσα. Θα απασχολήσουν 110 εργαζόμενους, εκ των οποίων περίπου 80 δημοσιογράφοι και 30 διοικητικοί / τεχνικοί. Προσέθεσαν ότι οι εργαζόμενοι επιλέγονται «σύμφωνα με τις..
δεξιότητες τους», πως ζητούν μονοαπασχόληση για τους μισθωτούς και ότι οι μισθοί θα είναι ανάλογοι με αυτούς της 24Media. (ΣΣ αμοιβές από 800 ευρώ καθαρά).
Σε σχέση με τις υποχρεώσεις του προηγούμενου ιδιοκτήτη των τίτλων, Φώτη Μπόμπολα, ο Δ. Μάρης εκτίμησε ότι θα υπάρξει μέριμνα για τα δεδουλευμένα, όχι όμως για τις αποζημιώσεις.
- Σάτυρος / fmvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.