Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ανανέωση και «μεταγραφές» στην Ελευθερία του Τύπου

Ανανεώνει το δημοσιογραφικό της προσωπικό η «Ελευθερία του Τύπου». Διαβάζουμε στη σελίδα της εφημερίδας στο facebook πως από αυτή την Κυριακή στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, πέρα από τις αλλαγές που έρχονται, θα γράφει «και ο σπουδαίος Χρήστος Πασαλάρης».
Μάλιστα η σχετική «μεταγραφή» διαφημίζεται καθημερινά και με ένα εξάστηλο «ζωνάρι» στα πρωτοσέλιδα της ημερήσιας έκδοσης.
Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Πασαλάρης μέχρι πρόσφατα αρθρογραφούσε στην Real News του Χατζηνικολάου..  O αποκαλούμενος και δάσκαλος της δημοσιογραφίας, έχει..
κλείσει αισίως τα 91 του χρόνια.
Eπίσης από την ερχόμενη Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, θα υπογράφει την τελευταία σελίδα της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου».
***
Την κήρυξη νέων 6ωρων στάσεων εργασίας στον ΒΗΜΑ fm από τις 08.00 έως τις 14.00 της Τετάρτης, Πέμπτης, και Παρασκευής,  αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ. Η στάση εργασίας αφορά όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μιχαλακοπούλου και αποφασίστηκαν, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την καταβολή των δεδουλευμένων και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.

***
Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) σε έκτακτη συνεδρίασή του ΔΣ της Ενωσης, σήμερα Τρίτη 12/9, αποφάσισε να στηρίξει και να συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ στο ραδιοσταθμό «Βήμα fm» για την Τετάρτη 13/9 Πέμπτη 14/9 και Παρασκευή 15/9 από τις 08.00 έως και τις 14.00, με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων  μισθών και επιδομάτων από την μεγαλομέτοχο «ALTER EGO ΜΜΕ ΑΕ» (συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη) που ξεπερνούν πλέον τους δέκα μήνες.
***
Έως τα μέσα Οκτωβρίου θα μπορούσε να είναι έτοιμη η προκήρυξη των επτά τηλεοπτικών αδειών, εθνικής εμβέλειας, γενικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με ενημέρωση του αντιπροέδρου του ΕΣΡ Ροδόλφου Μορώνη, η δημοσίευσή της είναι συνάρτηση νομικών ρυθμίσεων που θα πρέπει να κατατεθούν από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, όπως για το καθεστώς λειτουργίας των σταθμών που δεν θα βρίσκονται στη συγκεκριμένη κατηγορία αδειοδότησης (π.χ. περιφερειακά κανάλια κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.