Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Νέα αναταραχή στο MEGA, χωρίς κεντρικό δελτίο απόψε-Εργατολόγος στις συνελεύσεις των δημοσιογράφων!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον το Προεδρείο της ΕΠΗΕΑ έστω και για ξεκάρφωμα, αφήνοντας ακάλυπτους τους διοικητικούς υπαλλήλους του MEGA, καθώς τα σωματεία του κλάδου έχουν προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας για την διεκδίκηση δεδουλευμένων.
Νέες κυλιόμενες στάσεις εργασίας αποφάσισαν πριν από λίγο οι δημοσιογράφοι του MEGA καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από την πλευρά της εργοδοσίας για το τι μέλλει γενέσθαι τόσο με την καταβολή των δεδουλευμένων τους, όσο και με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
Έτσι σήμερα δεν θα μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αύριο η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μεθαύριο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων κ.ο.κ. μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη όταν και θα συνεδριάσουν εκ νέου οι δημοσιογράφοι του καναλιού.
Οι δημοσιογράφοι δείχνοντας υψηλότερο αίσθημα ευθύνης από ό,τι μέχρι στιγμής η διοίκηση του σταθμού, απέρριψαν ακόμα και τη σκέψη να χτυπήσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού γνωρίζοντας ότι αυτό θα σηματοδοτούσε για αρκετούς υποστολή της σημαίας τού μεγάλου καναλιού. 
Με εργατολόγο στις συνελεύσεις 
Κυλιόμενες στάσεις εργασίας στο ίδιο μοτίβο αποφάσισαν λίγο αργότερα, σε χωριστή συνέλευση, και οι τεχνικοί. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην ερχόμενη συνέλευση δημοσιογράφων θα υπάρχει εργατολόγος που θα έχει προς το παρόν συμβουλευτικό ρόλο.
πηγή: http://harddog-sport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.