Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

Η οριστική υποταγή της κυβέρνησης στους δανειστές και στη διαπλοκή, βάζει τίτλους τέλους στην ελεύθερη ενημέρωση, στη δημοσιογραφική ανεξαρτησία και στα ασφαλιστικά Ταμεία.
Με το νόμο λαιμητόμο Κατρούγκαλου-Πετρόπουλου να ψηφίζεται άρον-άρον την Κυριακή, 8 Μαΐου η κυβερνητική πλειοψηφία Τσίπρα-Καμμένου μαζί με άλλες κοινοβουλευτικές παρουσίες, που τους στηρίζουν αλά καρτ, βάζει ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ αποφάσισε 48ωρη απεργία, από κοινού με την ΠΟΕΠΤΥΜ, ΠΟΕΣΥ, τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 6 Μαΐου 2016 έως τις 6 π.μ. της Κυριακής, 8 Μαΐου 2016
Η ΕΠΗΕΑ καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στη διαδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία θα ξεκινήσει με συγκέντρωση μπροστά στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 στις 12 το μεσημέρι και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.
Η απεργία αφορά τους όλους τους συναδέλφους που εργάζονται:
- Σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως και στο ΑΠΕ, τις ενώσεις και δημοσιογραφικά ταμεία
Διεκδικούμε
-          την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων του κλάδου και τη διασφάλιση των πόρων τους.
-           κοινωνική ασφάλιση για όλους και σοβαρή, αξιόπιστη και δημοκρατική ενημέρωση με βάση τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας.
-          Συλλογικά δικαιώματα, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία των εργαζομένων στα ΜΜΕ και της Ενημέρωσης.
-          ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.