ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Το όψιμο ενδιαφέρον της όλγας για την ανεργία στο κλάδο!!

Με τους εργοδότες ταυτίστηκε για αλλη μια φορά η τηλεπαρουσιάστρια του Μega Ολγα Τρέμη βάζοντας μπροστά την ανακοίνωση  της... ανησυχούσας ΕΣΗΕΑ αλλά και τους εργαζόμενους που «κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους» με τις 4 άδειες τηλεόρασης που δίνει η κυβέρνηση...
Με καλεσμένο τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά δεν έκρυψε τις προθέσεις της να υπερασπιστεί τα αφεντικά της, κάνοντας κριτική στις κυβερνητικές επιλογές.
Η τηλεπαρουσιάστρια αμφισβήτησε τις μελέτες για την αδειοδότηση των καναλιών και έκανε..
λόγο για την ανεργία που μαστίζει τον κλάδο και η οποία θα επιδεινωθεί με την συρρίκνωση των τηλεοπτικών σταθμών.
"Κάνουν άσχημα όσοι βάζουν μπροστά τους εργαζόμενους, οι οποίοι και σήμερα που μιλάμε δεν δουλεύουν και στις καλύτερες εργασιακές συνθήκες ούτε αμείβονται όλοι στην ώρα τους. Οποιος έχει καημό για τους εργαζόμενους τον προσκαλώ έρθει μαζί μου στη Βουλή και να κουβεντιάσουμε να αυξηθεί το πλαφόν ανά κανάλι στους 500 εργαζόμενους από τους 400 που προβλέπει ο νόμος", ήταν η απάντηση Παππά στην Τρέμη.
"Τα κανάλια, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, λειτουργούν χωρίς άδεια, ας μη το ξεχνάμε αυτό. Για πρώτη φορά, λοιπόν, θα δημοπρατηθούν τέσσερις άδειες, θα γίνει κανονικά ο διαγωνισμός και θα προχωρήσουμε μπροστά" τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.