Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κλίμα εκφοβισμού και συντεταγμένης υπακοής στα media

Σάλος από την απόλυση της Κατερίνας Αγριμανάκη στον Alpha Απολύθηκε γιατί υπερασπίστηκε την επαγγελματική της αξιοπρέπεια μετά την αδικαιολόγητη λεκτική επίθεση που δέχτηκε από διευθυντικό στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. O λόγος για την δημοσιογράφο Κατερίνα Αγριμανάκη που έχασε τη δουλειά της στο κανάλι αρνούμενη την ταπείνωση και την επαγγελματική αναξιοπρέπεια.
Σε όλους τους εργασιακούς χώρους στα μίντια επικρατεί κλίμα εκφοβισμού και συντεταγμένης υπακοής το οποίο προσπαθούν να επιβάλλουν οι εργοδότες. Σε όλα τα Μέσα - γαλέρες οι εργοδότες, με τη συνδρομή των υποτακτικών διευθυντάδων τους, ζητάνε περισσότερη δουλειά με λιγότερα λεφτά, ατομικές συμβάσεις και σκυμμένο κεφάλι, εκμεταλλευόμενοι την κρίση και την ανεργία που..
πλήττει τον κλάδο... Kαι όλα αυτά ή τα δέχεσαι ή σε απολύουν πάραυτα...
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την αναίτια, παράνομη και καταχρηστική απόλυση της Κατερίνας Αγριμανάκη και ζητά από την εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» να την ανακαλέσει και να εγκαταλείψει τις πρακτικές του εκφοβισμού και του τιμωρητικού παραδειγματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.