Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης & Παρέμβασης στην Ε.Π.Η.Ε.Α στο πλευρό των σχολικών φυλάκων –εκπαιδευτικών και καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών

Το Δίκτυο αλλά  και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εκφράζουν  την αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων(σχολικών φυλάκων, καθαριστριών και εκπαιδευτικών)ενάντια στις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες που έχουν επιβάλει κυβέρνηση και τρόικα. Από  το πρωί βρίσκονται στο εσωτερικό του Δημαρχείου Αθηνών  , μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην οποία έχουν αναρτήσει πανό, ενώ πανό κρέμονται και από τα παράθυρα του δημαρχείου.  «Στους φοροφυγάδες δώρα, στις καθαρίστριες απολύσεις» είναι ένα από τα συνθήματα που αναγράφεται στα πανό.
 Οι διαδηλωτές έχουν αποκλείσει όλες τις εισόδους του δημαρχείου και δεν επιτρέπουν την είσοδο και την έξοδο σε κανέναν,
ενώ απευθύνουν κάλεσμα και σε άλλους συναδέλφους τους να σπεύσουν στο σημείο.
Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Μαρτίου λήγει η οκτάμηνη περίοδος της διαθεσιμότητας για τους σχολικούς φύλακες και τους εκπαιδευτικούς. Σε περίπτωση που έως τότε δεν έχουν τοποθετηθεί σε κάποιο άλλο πόστο στο Δημόσιο, θα απολυθούν.
Το Δίκτυο  καλεί όλους τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε να συμπαρασταθούν έμπρακτα και με την παρουσία τους στο Δημαρχείο Αθηναίων καθώς  κλούβες τον ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της ΑΘΗΝΑΣ με πιθανή βίαιης επέμβασης για την εκκένωση του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.