ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Μηνύσεις και αγωγές κατά Μάναλη, Καψή και Στουρνάρα

Εκατοντάδες πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεργάζονται με γνωστό δικηγορικό γραφείο των Αθηνών για να διασφαλίσουν τις αποζημιώσεις τους.
Εντός της εβδομάδος θα κατατεθεί η ομαδική αγωγή τους, μπας και φιλοτιμηθεί επιτέλους η κυβέρνηση να ξυπνήσει απ' το λήθαργο και να δώσει μια απάντηση στο φλέγον ερώτημα.
Κάποιοι μάλιστα από τους εργαζομένους θα κινηθούν και από μόνοι τους εναντίον των Γκίκα Μάναλη, Παντελή Καψή και Γιάννη Στουρνάρα, ζητώντας την απόδοση ποινικών και αστικών ευθυνών.
Σημειώνω τέλος την πρεμούρα που έχει το μηχανογραφικό της ΝΕΡΙΤ, για να δοθούν εγκαίρως το δώρο Χριστουγέννων και το επίδομα αδείας του 2013 στους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ. Διότι κι.. 
εκεί η υπόθεση κάνει τζιζ, έτσι και δεν πέσουν στο τραπέζι τα φράγκα.
Παρεμπιπτόντως, το δ.σ. του Αθήνα 9.84 αποφάσισε ότι σε περίπτωση που ήδη εργαζόμενοι της ΔΕΡΑ προσληφθούν στη ΝΕΡΙΤ η παράλληλη απασχόληση και στα δύο media δεν θα γίνει αποδεκτή.

- Χρ. Ξανθάκης / Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.