Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση ενάντια στη δίωξη της Εργατικής Αλληλεγγύης

Στις 12 Δεκέμβρη δικάζεται η εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη για τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές της απόψεις. Καλούνται να δικαστούν η Κατερίνα Θωίδου (δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΠΗΤ και μέλος Συντονιστικού ΚΕΕΡΦΑ), Τάσος Αναστασιάδης (εκδότης) και Πάνος Γκαργκάνας (διευθυντής της εφημερίδας και μέλος του ΠΣ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ), μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο Ιωάννης Ανδριόπουλος, δικηγόρος, έμμισθος συνεργάτης της Χρυσής Αυγής.
Την ώρα που αποκαλύπτεται πλέον επίσημα η εγκληματική δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αποτελεί πρόκληση να δικάζονται αγωνιστές  του αντιρατσιστικού-αντιφασιστικού κινήματος. Αντίθετα, η υπόθεση θα έπρεπε να πάει στο αρχείο και να ερευνηθεί η..
έκταση των διασυνδέσεων του μηνυτή με τους δολοφόνους νεοναζί.
Να μην αφήσουμε τους νεοναζί να αξιοποιήσουν τον τυποκτόνο νόμο και να φιμώσουν τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές φωνές. Μέχρι στιγμής ψηφίσματα συμπαραστασης έχουν εκδώσει οι ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΠΟΕΠΤΥΜ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΕΤΕΡ, ΕΦΕ καθώς επίσης και δεκάδες σωματεία, ομοσπονδίες σε όλη την Ελλάδα.
Οι Financial Crimes καλούν κάθε εργαζόμενο στα ΜΜΕ να συμμετέχει στην καμπάνια για να μην περάσει η δίωξη της εργατικής αλληλεγγύης και να συζητήσουμε συλλογικά την απάντηση του κλάδου στους ναζιστές δολοφόνους.
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 6.30μμ στην ΕΣΗΕΑ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση των Financial Crimes ενάντια στη δίωξη της εφημερίδας "Εργατική Αλληλεγγύη". Οι ομιλητές:
Δημήτρης Τρίμης, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ,
Μαρία Ψαρά, δημοσιογράφος,
Μωυσής Λίτσης, ιδρυτικό μέλος των Financial Crimes,
Πάνος Γκαργκάνας, διευθυντής της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.