Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

To non paper του ΕΔΟΕΑΠ δια χειρός του ταμία Γ. Χριστόπουλου, μέλος της ΕΠΗΕΑ

Στα πατήματα που χάραξαν  Ψυχάρης,Μπόμπολας Αλαφούζος και τρόικα.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
1.ΔΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:Περικοπή του επιδόματος χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας, που παρανόμως η παρατύπως δίνονται.
2.ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ :Ανώτατη επικουρική σύνταξη να ανέρχεται στα 750ευρ'ω, που έιναι και η μεγαλύτερη που δίνει ο ΕΔΟΕΑΠ.Μεγαλύτερες μειώσεις στις συντάξεις των δικαιοδόχων και μικρότερες ως συμβολικές για συντάξεις δικαιούχων κάτω απο 750ευρώ.
3.ΕΦ'ΑΠΑΞ:Mείωση της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης κατα 20%.
4.ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:Μεσοσταθμική μείωση κατά 15% περίπου, με μεγαλύτερη μείωση στις υψηλές αποδοχές.
5.ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:Από 3% να πάει 5%.
6.ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ:Να καταργηθούν όλα τα επιδόματα που δέν προβλέπονται απο το καταστατικό και του κανονισμού υγείας με πρώτο το ΕΒΚΑ.
Συνάδελφοι:
Εγώ είμαι αισιόδοξος πως ο ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να σωθεί και πρέπει να σωθεί!!.Για τους εργαζόμενους,τους συνταξιούχους , τους ανέργους και τα παιδιά μας .καλύτερα να πάρουμε τα επώδυνα αυτά μέτρα τώρα και ας μας βρίζουν, παρά να μήν κάνουμε τίποτα με αποτέλεσμα να βουλιάζει ο ΕΔΟΕΑΠ.

Γιώργος Χριστόπουλος 
Ταμίας ΕΔΟΕΑΠ

Υ.Γ Σας παραθέτουμε απόσπασμα προεκλογικής  διακήρυξης της ΑΣΚ ΕΠΗΕΑ(Μάρκος Γκανάς)  παράταξη  οπού εκλέχθηκε ο κύρ.Γ. χριστόπουλος. 
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Στις 12 και 13 Μαρτίου 2013, διεξάγονται ίσως οι πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. Εκλέγουμε τους συναδέλφους μας που θα εκπροσωπήσουν την Ε.Π.Η.Ε.Α., στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή, του Ταμείου Υγείας και Επικουρικής μας
Ασφάλισης, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Με την ψήφο μας καλούμαστε να βάλλουμε τέλος στο μοντέλο διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ, που οδήγησε στη μείωση των συντάξεων και των
παροχών,
στην υποβάθμιση της περίθαλψης, στην εξαΰλωση των αποθεματικών και σε περίοδο κρίσης σε πολυδάπανες πρωτοβουλίες επικοινωνιακού χαρακτήρα.
Σήμερα, για την ισχυρή στήριξη του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. η παράταξή μας αποφάσισε να προτείνει, για το Διοικητικό Συμβούλιο δύο ικανότατα και δοκιμασμένα διοικητικά στελέχη, την Ειρήνη Ζαφειροπούλου και τον Γιώργο Χριστόπουλο που σε συνεργασία με την Α.Σ.Κ θα συμβάλλουν
αποτελεσματικά στη θετική πορεία του ταμείου μας, με την κατάθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο τεκμηριωμένων προτάσεων, για την επίλυση πολλών
από τα προβλήματα του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.