ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Aνάγκη εκκένωσης του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ-«Αν δεν αδειάσει η ΕΡΤ, δεν καλύπτεται η ελληνική προεδρία»

Καψής «δείχνει» Στουρνάρα για την εκκένωση του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ Στην ανάγκη εκκένωσης του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή αναφέρθηκε και πάλι μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, ρίχνοντας όμως το »μπαλάκι» στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
«Αν δεν αδειάσει η ΕΡΤ, δεν καλύπτεται η ελληνική προεδρία» είπε ο Παντελής Καψής, που μίλησε παράλληλα «για επικοινωνιακά παιχνίδια από την μεριά της ΠΟΣΠΕΡΤ», η συνάντηση με το προεδρείο της οποίας αναβλήθηκε για την Παρασκευή.
Ο υφυπουργός συνεχίζοντας τόνισε ότι «η Δημόσια Τηλεόραση δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει την προεδρία (της ΕΕ). Η πρόθεση μας όμως είναι να την καλύψει».
Πρόσθεσε όμως, πως το κτίριο της Αγίας Παρασκευής -από όπου εκπέμπεται ακόμα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα- είναι «υπόθεση του υπουργείου Οικονομικών» και η απόφαση της εκκένωσής του αφορά τον Γιάννη Στουρνάρα. Εννοώντας, ότι ο υπουργός Οικονομικών είναι εκείνος που πρέπει να κινητοποιήσει τις εισαγγελικές ή αστυνομικές αρχές, αν χρειαστεί, για να επιτευχθεί η εκκένωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.